Sziasztok!
Aki sportlégszűrő vásárláson gondolkodik az olvassa el a pályamotorozás topic mai utolsó 6-8 bejegyzését!
Bocs ha valakinek rontom az üzletét ,nekem is hasonló a véleményem csak nem akartam megint okoskodni. Talán akik már régóta használják hitelesebb tájékoztatást adnak ez ügyben!
A balatont tuti megnézem most körben hosszabb idő alatt mit tavaly.Camping jó ötlet van egy sátram 1x felállítottam de még nem aludtam benne.Idén ezt is ki kéne próbálni.
Évadnyitó svmediás bulira is el kéne menni a szlovákokhoz csak még el kell intézni a főnökömel a szabit.Iszonyú egy hárpia.
Ha tudsz valamerre egy jó kis kempinget ahol tó is van(akár a balaton is lehet, az tó?) akkor odamehetünk 1-2 napra. Fr már szervez egy szlovák 2 éjszakást viszonylag olcsón egy jó helyen. Bár az idei nekem nem lehet olyan termékeny mint az eddigiek, de megpróbálok néhány olcsóbb túrára eljutni.
Áh, nem vagyok én akkora spíler, h púposban zúzzak...Henti barátom már túlllépte önmaga sebességét is , aztán csak óvvatosan, nehogy lehaagyd az örangyalod!
Balum nkór dettó, mindenből a legújabb, poi-k ezerrel...8gigás kari nem lenne elég egy fullra turbózott mindentudó igo8hoz
Aki sportlégszűrő vásárláson gondolkodik az olvassa el a pályamotorozás topic mai utolsó 6-8 bejegyzését!
Bocs ha valakinek rontom az üzletét ,nekem is hasonló a véleményem csak nem akartam megint okoskodni. Talán akik már régóta használják hitelesebb tájékoztatást adnak ez ügyben!