Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Aki sportlégszűrő vásárláson gondolkodik az olvassa el a pályamotorozás topic mai utolsó 6-8 bejegyzését!
Bocs ha valakinek rontom az üzletét ,nekem is hasonló a véleményem csak nem akartam megint okoskodni. Talán akik már régóta használják hitelesebb tájékoztatást adnak ez ügyben!
Azért annyira ne repülj rá ebay globalon egy pöcc alatt találtam komplett K9-est fékekkel karokka felső híd nélkül 160e ért.Alexcbr meg behozza neked.

link
provident...ha csak 1 kicsi hiányzik

Ma kaptam egy hihetetlen ajánlatot.Ilyen nincs még egy az életben úgy érzem.

K4 gixxer 750, hátulról kapta el egy ótó, az érintetlen komplett elejét odaadná 250ért! Tökéletesen illik az enyémbe dumáltam hozzáértőkkel.

Ez az aranyra eloxált villás, radiális fékekkel, fém fékcsővel stb.

Komolyan megüt a guta, h ilyen ajánlat ilyen üres zsebbel talál meg!
Kurvára.Tiszta szívás velük az élet.
a főnökök gecik mi?
A balatont tuti megnézem most körben hosszabb idő alatt mit tavaly.Camping jó ötlet van egy sátram 1x felállítottam de még nem aludtam benne.Idén ezt is ki kéne próbálni.
Évadnyitó svmediás bulira is el kéne menni a szlovákokhoz csak még el kell intézni a főnökömel a szabit.Iszonyú egy hárpia.
Tudjátok hogy hívják a tuning sv 650-et?

?

Sv1000
ha a motoromat meghekkeled tavaszra 200 lovasra akkó mehhílak üsse kavics
nem baj ha drága.....ha meghívsz!
majd megpróbálok valami occsó campingot találni valahol.
Hantman......
Ha tudsz valamerre egy jó kis kempinget ahol tó is van(akár a balaton is lehet, az tó?) akkor odamehetünk 1-2 napra. Fr már szervez egy szlovák 2 éjszakást viszonylag olcsón egy jó helyen. Bár az idei nekem nem lehet olyan termékeny mint az eddigiek, de megpróbálok néhány olcsóbb túrára eljutni.
áá végül te vetted meg a supercombo-t? én is szemeztem vele
Jaja,ami az nc-n nincs fennt az nem is létezik..Kis túlzással persze.. Viva la warez
Kinek mi a világvége.
Áh, nem vagyok én akkora spíler, h púposban zúzzak...Henti barátom már túlllépte önmaga sebességét is , aztán csak óvvatosan, nehogy lehaagyd az örangyalod!

Balum nkór dettó, mindenből a legújabb, poi-k ezerrel...8gigás kari nem lenne elég egy fullra turbózott mindentudó igo8hoz
remélem.És azt is,hogy nem kell a világvégére mennem majd miatta
Biztos lesz valami.
A sok sörös körbetartozásokat le kellene tudni mááá
idén kellene szervezbi valami bulifélét a Balaton környékén
köszi szépen
Produkál egyfajta hangjátékot.

Ilyen gyorsan még senkit nem láttam a gyújtást ráadni.
Azé annyira nem.

Mingyá megnézem a videódat, még nem is láttam.