Akkor maradok az Lg-nél...okosabbnak is tűnik a leirásban stb...csak az volt a fő gondom hogy a helyi t-mobile-ban drágább telót nem nagyon tartanak raktáron aztán nem mondhatom hogy hozzanak egy Nokiát meg egy Lg hogy meglessem élőben.Atzán lehet hogy egy harmadik fog kelleni
Ezek a mobilos gps-ek hogyan működnek és fizetős e?Nekem a net mobilon már vagy 2 éve elő van fizetve..úgyhogy azon kívül kell e valami?
Kb fél éve lejárt a hűségnyilatkozatom aztán új grács is kéne meg ha már új gps-s is legyen..eddig a Nokia 5800 és az LG KM900 Arena között nem tudok dönteni..
Hát egyenlőre marad a givi sisakban a cucc az 80-100-ig biztos az újban letesztelem mennyire hangos de remélem 120-ig kitart mert a givi nem volt csendes tipus.Ha beválik az jó mindig odataláltam vele és nem tökölök térképpel.A papírossal valahogy mindig rosszabbul boldogulok.Bár a benszülött segítséget szoktam kérni vagy telefonosat.Műsorvezetőit még nem kellett.
egyszer-kétszer elvitt az erdőbe, azóta nem bízok meg teljesen abban amit mond. jóelőre kinézem, hogyan navigál, és utána inkább csak támpontként oda-oda nézek (motoron: hallgatok).
Én inkább az utat nézem és a néni hangja susogja merre menjek.Néha lehülyepicsázom de elvagyok.Ladát meg kihagyom mert a tanuló ezerkecske mély sebeket hagyott a hab lelkemben.
ja... én a tuning zsiguliban megszoktam, h navit nem hallgatunk csak nézünk :-) azátn a bmw-ben meg azér szoktam meg, mer ott meg a gyerek alszik el és mohabá felébreszti az üvoltésével. szóval én csak nézek :)))).
Motoron először úgy csináltam, h kistáskába a navi és sisak alá vezetékes füles (blúcucc nincs). de inkább olyan kormánybilincs-csavar helyére rakható rögzítőkével felrakom majd előre, ahoyg tsanyinak is van. amit a navi pofázik azt meg leszarom. ez így jobb lesz :)
MobilXT vel eddig mindenhova eljutottam.Igaz mindig tévesztem a körforgalmat de nem a navi hibája.
IGO jobb lenne de nem kompatibilis a sisakfülessel így ez lett belőle.ÉN még nappal is látom a motoron és hallom.Bár evvel is eltévedek.
vihar a biliben... nekem egy N85-öm van, a térkép szép tényleg, de használata ezerszer bénább a kb 4 éves IGO-s cuccomnál. Aztán ezt az állítólag ingyenessé tett navigációt is kipróbáltam... konnektált majd közölte h 30-day trial, köszi szépen. Térkép: netről tölti (ha nincs ingyen wifi, akkor fizeted a 3G-t, 4G-t). Vagy rá lehet tölteni a teljes térképet, a linkelt cikk commentjei szerint, de hogy hogyan, az nincs ott a nokia.com/maps oldalon (+ a készülékem sincs a támogatott mobilok között, pedig nem egy szardarab). Az én szememben mondjuk a mobil nem erre való. 5-megás fotó is van benne vakuval, de még mindig egy lyukkamerával készített petőfisándor dagerrotípiát idézi a képminőség. ezek az újmódi mobilfunkciók nekem nem jönnek be, a max amit megteszek vele az a leveleim pop3-azása. meg kocsiban bluetooth kihangosító. Marad a PNA, meg a papírtérkép a tanktáska átlátszó zsebében.
uff.
Ha már a témánál vagyunk, korábban mondtad, hogy utánanézel, be tudsz-e szerezni 1000-hez szűrőház fedelet hekkelés céljából (bontottat). Sikerült valamit megtudnod?
Na kíváncsi leszek a hangszigetelésére.
Kb fél éve lejárt a hűségnyilatkozatom aztán új grács is kéne meg ha már új gps-s is legyen..eddig a Nokia 5800 és az LG KM900 Arena között nem tudok dönteni..
Motoron először úgy csináltam, h kistáskába a navi és sisak alá vezetékes füles (blúcucc nincs). de inkább olyan kormánybilincs-csavar helyére rakható rögzítőkével felrakom majd előre, ahoyg tsanyinak is van. amit a navi pofázik azt meg leszarom. ez így jobb lesz :)
IGO jobb lenne de nem kompatibilis a sisakfülessel így ez lett belőle.ÉN még nappal is látom a motoron és hallom.Bár evvel is eltévedek.
uff.
Ha már a témánál vagyunk, korábban mondtad, hogy utánanézel, be tudsz-e szerezni 1000-hez szűrőház fedelet hekkelés céljából (bontottat). Sikerült valamit megtudnod?
Nekem csak jó lesz.
link