Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is.Majd kidugom a fejem a kocsiból az M0-án.
Az igen!
Na kíváncsi leszek a hangszigetelésére.
Nekem szerencsém van.Samsung omnián testeltem az igo-t nem kommunikált fülessel.BT-s PNA detto.Csak az 5800 volt ami megszólalat a sisakban.
Ja ez szebb volt de ilyet nem láttam ott.Egy piros/fekete volt.De a fekete volt nagyon akciós.
Én ezt néztem ki magamnak és a Suzukinak.
Köszi az infót Sanya! Ha esetleg egy bontottal összefutsz, kérlek jelezd.
Nice
Akkor maradok az Lg-nél...okosabbnak is tűnik a leirásban stb...csak az volt a fő gondom hogy a helyi t-mobile-ban drágább telót nem nagyon tartanak raktáron aztán nem mondhatom hogy hozzanak egy Nokiát meg egy Lg hogy meglessem élőben.Atzán lehet hogy egy harmadik fog kelleni
Elvileg fizetős.De öcsém meghekkelt és így a mobileXT megy rajta feltöltött térképpel.Nokia 5800-as LG asszem windows-os azon fut az IGO8.
Hali, nem nagyon találtam fedelet, csak egyben akarták adni a komplett légszűrőházat és úgy kissé drága.
Mutatsz képet a Marushinról?
Ezek a mobilos gps-ek hogyan működnek és fizetős e?Nekem a net mobilon már vagy 2 éve elő van fizetve..úgyhogy azon kívül kell e valami?
Kb fél éve lejárt a hűségnyilatkozatom aztán új grács is kéne meg ha már új gps-s is legyen..eddig a Nokia 5800 és az LG KM900 Arena között nem tudok dönteni..
Hát egyenlőre marad a givi sisakban a cucc az 80-100-ig biztos az újban letesztelem mennyire hangos de remélem 120-ig kitart mert a givi nem volt csendes tipus.Ha beválik az jó mindig odataláltam vele és nem tökölök térképpel.A papírossal valahogy mindig rosszabbul boldogulok.Bár a benszülött segítséget szoktam kérni vagy telefonosat.Műsorvezetőit még nem kellett.
egyszer-kétszer elvitt az erdőbe, azóta nem bízok meg teljesen abban amit mond. jóelőre kinézem, hogyan navigál, és utána inkább csak támpontként oda-oda nézek (motoron: hallgatok).
Én inkább az utat nézem és a néni hangja susogja merre menjek.Néha lehülyepicsázom de elvagyok.Ladát meg kihagyom mert a tanuló ezerkecske mély sebeket hagyott a hab lelkemben.
ja... én a tuning zsiguliban megszoktam, h navit nem hallgatunk csak nézünk :-) azátn a bmw-ben meg azér szoktam meg, mer ott meg a gyerek alszik el és mohabá felébreszti az üvoltésével. szóval én csak nézek :)))).
Motoron először úgy csináltam, h kistáskába a navi és sisak alá vezetékes füles (blúcucc nincs). de inkább olyan kormánybilincs-csavar helyére rakható rögzítőkével felrakom majd előre, ahoyg tsanyinak is van. amit a navi pofázik azt meg leszarom. ez így jobb lesz :)
MobilXT vel eddig mindenhova eljutottam.Igaz mindig tévesztem a körforgalmat de nem a navi hibája.
IGO jobb lenne de nem kompatibilis a sisakfülessel így ez lett belőle.ÉN még nappal is látom a motoron és hallom.Bár evvel is eltévedek.
vihar a biliben... nekem egy N85-öm van, a térkép szép tényleg, de használata ezerszer bénább a kb 4 éves IGO-s cuccomnál. Aztán ezt az állítólag ingyenessé tett navigációt is kipróbáltam... konnektált majd közölte h 30-day trial, köszi szépen. Térkép: netről tölti (ha nincs ingyen wifi, akkor fizeted a 3G-t, 4G-t). Vagy rá lehet tölteni a teljes térképet, a linkelt cikk commentjei szerint, de hogy hogyan, az nincs ott a nokia.com/maps oldalon (+ a készülékem sincs a támogatott mobilok között, pedig nem egy szardarab). Az én szememben mondjuk a mobil nem erre való. 5-megás fotó is van benne vakuval, de még mindig egy lyukkamerával készített petőfisándor dagerrotípiát idézi a képminőség. ezek az újmódi mobilfunkciók nekem nem jönnek be, a max amit megteszek vele az a leveleim pop3-azása. meg kocsiban bluetooth kihangosító. Marad a PNA, meg a papírtérkép a tanktáska átlátszó zsebében.
uff.
Szia Sanyi!

Ha már a témánál vagyunk, korábban mondtad, hogy utánanézel, be tudsz-e szerezni 1000-hez szűrőház fedelet hekkelés céljából (bontottat). Sikerült valamit megtudnod?
Nokia kicsit megkavarta a navigációt.
Nekem csak jó lesz.

link
Hogy lesz az évadnyitó túra gép nékű?Vagy addigra lesz valami?
én annyira gondoltam egyenest mint amilyen nekünk van. az se egyenes az én felfogásomban, de a neve mégis az :)
Remélem...
koszi