faszbúk sv topikbol ültetem át a kérdést!!
3hete kapott uj ebc betéteket. kb 36000km van a gépben (óra szerint)! olasz import gép!
"Sziasztok K3 650S-en van valami nyűg, ha első féktárcsát akarok cserélni? Pár hete kapott új EBC betétet, néhány napja meg mintha hullámos lenne. Szakaszosan fékez. Köszi"
üt a tárcsa vagy beragadt a nyereg???
Grat a géphez!
Csalhat többet is,attól függ változtattak-e az áttételezésen.
Saját tapasztalatból mondom,inkább 180-as gumit használj,sokkal jobban irányítható.
Motul 10W-40 tökéletes bele.
Sziasztok, SV1000 tulaj lettem, gondoltam megosztom veletek :)
Rögtön 2 kérdést is feltennék:
15% körül csal a km órája, ez normális? 190/50 a hátsó gumi mérete, mely a gyáritól alig (1%)-ban tér el.
Tipikus kérdés: milyen motorolaj vált be Nektek? Normál, utcai használat mellett, ohne pályázás, race, stb...
szia. most hírdetnek egyet a hasnáltautón, egy kéket ( https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_1000_s/suzuki_sv_1000_s-13157467 ). ismerem a második tulaját. mikor eladta a motort a őnek nem kellett az oldalidom, azóta is meg van a srácnk. ha esetleg azt a motort vennéd meg akkor megadom a srác elérhetőségét és megveheted tőle az oldalidomokat ha megtudtok egyezni ( színre fújva vannak, tartókkal együt ).
A festegetett 25kw os példányra gondolsz? Szerintem felejtős. Ha egyaltalán nem értesz a motorhoz,akkor el se menj megnézni. Már csak a kopó cuccokra el lehet verni több százezret.
Vigyél valakit magaddal aki ért hozzá.
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és ki szemeltem egy 650s-t csak kicsit félek mivel a kiszemelt motorban kb 70000km van.
Jogos a félelem vagy az még bele fér?
Meg kövezést meg előzve nem nagyon vágom mit kell nézni egy motoron a vásárlásnál.
válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
2000 évjáratú SV 650 N -re keresek doboztartó konzolt és dobozt.
Ha tud valaki eladót, kérem írjon üzenetet a zpufi@freestart.hu címre.
Köszönöm.
zppufi
3hete kapott uj ebc betéteket. kb 36000km van a gépben (óra szerint)! olasz import gép!
"Sziasztok K3 650S-en van valami nyűg, ha első féktárcsát akarok cserélni? Pár hete kapott új EBC betétet, néhány napja meg mintha hullámos lenne. Szakaszosan fékez. Köszi"
üt a tárcsa vagy beragadt a nyereg???