Köszi! Egyenlőre még nem veszek, majd amikor már fel kéne tenni az új láncot :D Addig meg körbe érdeklődőm a környéken lévő szervizeket mennyiért raknák fel.
Köszi a felajánlást! Mivel 2 motorunk van, s ha itt a környéken 10 alatt nem csinálják meg, akkor veszünk szerszámot. 16-18ért láttam már, így két motorra megéri majd :D
Akkor majd cserélem ha oda érek. Kb mennyiért szoktak láncot cserélni árban?
Amúgy ma húztam rajta. Nem azt mondom hogy a legjobb de még pár ezer km-t talán kibír.
Nekem meg pont fordított az eddigi tapasztalatom akár a kis 125-össel, akár a GS-sel: DID lánc életartama alatt 2 első lánckereket is elfogyasztok. A hátsón nem szokott komolyabb kopásnyom lenni, de azért lánccal együtt cserélem. Elöl meg félidőben is.
Még teljesen jó állapotban vannak a fogaskerekek, nincs kihegyesedve. Ezért is kérdeztem hogy kell e cserélni őket. Holnap majd fényképezek s megnézitek, hogy szerintetek milyen állapotban van.
Én magamnak nem cserélek kereket sőt egyre kevesebben kérik, a hátsó kibír 2-3 láncot, az első hamarabb szokott cápásodni, így az általában a 2. láncnál cserélődik. Nézd meg, hogy cápafogasak-e a kerekek és döntsd, hogy cseréled vagy nem.
Bocs, hogy ide írok, de mégis csak SV650 blokk van benne :)
Eladó a Raptorom ha érdekelne valakit.
szerszámkell webshopék meg kingtony cuccokat akciózzák most.
Amúgy ma húztam rajta. Nem azt mondom hogy a legjobb de még pár ezer km-t talán kibír.
Hátsóról majd holnap teszek fel képet.
A masiknal 48e nel de ott se volt capas.