5,5-6 mm átmèrőben ha szètterül a szem vège az már jó. Jelöld meg a szemet körömlakkak azt közbe könnyen rálesel az első párszázason (by Ekecs) ennek a láncnak nem kène mèg cupákosan zsírban állni? Mèrt törtölted le kár volt.
Kaptál kölcsön szerszámot de akkor mit, hogy nem tudtál vele nittelni. Èn RK 525 öst raktam fel tavasszal gyári csomagban nittelős szemet adtak mellè. Ilyen mèretű láncnál nem rizikóznèk patentszemmel.
Sziasztok !
Lánccserénél tartok a régi 650-es sv-men . Jt lánc , és lánckerekeket tudtam vásárolni , ezek kerültek fel . Csak..... van egy kis problémám :) . Sajnos a nittelő szemet nem tudom ellapítani :( . Kaptam kölcsön szerszámot , és egyéb más , de kíméletes , kalapács mentes módszerrel is próbáltam ellapítani a nittelő szemet , de nem sikerül .
Létezik viszont 525-ös lánchoz is klasszikus "patent szem" . Szabad e ilyet beépíteni , illetve használ e valaki ilyen szemet ? Köszi !
a lincos márka strapabiró
Jelenleg így néz ki , tovább nem lapul el :(
Lánccserénél tartok a régi 650-es sv-men . Jt lánc , és lánckerekeket tudtam vásárolni , ezek kerültek fel . Csak..... van egy kis problémám :) . Sajnos a nittelő szemet nem tudom ellapítani :( . Kaptam kölcsön szerszámot , és egyéb más , de kíméletes , kalapács mentes módszerrel is próbáltam ellapítani a nittelő szemet , de nem sikerül .
Létezik viszont 525-ös lánchoz is klasszikus "patent szem" . Szabad e ilyet beépíteni , illetve használ e valaki ilyen szemet ? Köszi !
http://hondavfr.hu/forum/viewt...