Szétnéztem, bent van ugyan az a leírás is amit k.lali linkelt. Én is mágnesszeleppel akarom megoldani majd, meglátjuk a kínai hogy bírja a kiképzést :D
Köszi, ezt olvastam, ez alapján szeretném én is megcsinálni. De a "valami sűrű, viszkózus, ásványi olaj" elég tág fogalom. Azért megpróbálok majd keresni valamit.
Automata láncolajzóba milyen olajat érdemes használni? Persze a gyári kék, meg zöld meg mittudomén milyen helyett. 10w40, 75w80 stb stb? Azon gondolkodok hogy kéne egyet házibarkácsban összedobni és kipróbálni, csak nem tudom milyen olajjal próbáljam ki. Köszi.
Tökinek van egy rigája,én meg komárra vadászok... :-)
ja meg közösen vettünk egy robogót,mert a régit már kimotoroztuk :-)))
(megint indulunk a 24óráson)
Kicsit meglepődtem: a lándzsás útifű jó pattanásra, macskaszőr-allergia ellen (bár szerintem nem tudnám a macskámmal megetetni), valamint terhesség alatti émelygésre is.
Na vazz, találtam az útszélén ilyen füvet és ott rögtön ráültem letolt gatyával, de sajnos volt ott valami dög a fűben aki beleharapott a zacsiba.....persze kicsit jobb lett mert a harapás miatt nem érzem az aranyeret.
A preventív én, majd egységtudat mielébbi gyakorlása elengedhetetlen a kiegyensúlyozott boldog, élhetőbb élet teljességét illetően. A gyógynövényeknek igen fontos szerepük van a témában. Említhetnék párat de gugli és..... ami belépőnek elsőbálozóként praktikus az egy applikáció. Térítés mentesen letölthető használható.
végül gyári ment helyébe.
akinek kell 2000ft per db viheti.,,