Hi!
Én a bétától nem esek hasra,de otthonra ideális.Valószínű,hogy nem dugtad bele rendesen a csavarba és kifordult.Ezt megelőzendő,vegyél acél csavart /10,9 vagy 12,9/.
Nem tudom hogy a gyári milyen,de ezek jó anyagminőségek.
lehet kopott,ne. jo meret,vagy csak felig vokt benne.
a lenyeg hogy megforgott,vagy beleutsz egy torxot vagy kifurod,de akkor sanszos hogy kinyirod a menetet a nyeregben,en elvagtam kozepen ahol fektarcsa menne es fogoval kitekertem.
holnap nekifeszülök.
de vajon miért szakadt bele most a menet? tegnap kb 1km mentünk a géppel, párat fékezve. annyitol nem melegedhetett össze az anyag..
...ha meg nem akkor Co-val egy anyát kell ráheggeszteni
párszor brutál berohadt csavart is vettem már ki igy,csak pontosan a közepére kell tartani a pisztolyt
berohadva nem lehet mert 2napja pénteken lett szétkapva majd összerakva...kiprobáltuk kerültünk vele párat...
most meg ki akartam venni a betéteket hogy holnap elvigyem mintának ebc-t venni.
erre megfordult benne a be a imbusz. pedig meg sem huztam direkt,mert tudtam h cserélve lesz.
most vehetek egy ilyen pöcök xart is valahol.
Ha nincs nagyon berohadva akkor csavarkihajtó, ha nagyon akkor fúrógép és imádkozás. Összerakáskor pedig tessék megkenni, zsír, rézpaszta, valami.... https://www.google.hu/search?q...
Én a bétától nem esek hasra,de otthonra ideális.Valószínű,hogy nem dugtad bele rendesen a csavarba és kifordult.Ezt megelőzendő,vegyél acél csavart /10,9 vagy 12,9/.
Nem tudom hogy a gyári milyen,de ezek jó anyagminőségek.