Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Gyári markolatot tud valaki újjat?
Meg ő még energetizálni is tudná.....
Gyurcsók is telefonon rendel,mé ne lehetne szelephézagot hallgatni?
Konkrétan mit hallgatott meg? Mert ha mondjuk már lassan nullás a szelephézag annka pont nincs semmi hangja.....
Pénteken elvittem a motort szervizbe, végre nem egy pénzéhez. Meghallgatta és azt mondta h 40e kmig nem érdemes megbontani a szelepfedelet. Így ráérek tömitést keresni. :D.
K7 ezer és K4 ezer kuplungja kompatibilis? A cikkszám eltérő, de atól még lehet jó, csak jó lenne tudni is. :-)
Jabezony,Még kérdés mivel is megyek.
Még vizsga,telót visszavinni és szimeringezni,meg át kéne festeni a gépest is.
Még nem beszéltem itthon, de szerintem mennénk, Zoli meg hátha jön no meg persze még aki ráér.
Én is mennék ha mentek!
Szerintem a péntek ünnepnap lesz. Úgy rémlik ma fogadják el a törvényt.
Zoli, nézem, hogy a triumph topicban horvátot terveztek, nekem is eszembe jutott egy húsvéti 2 éjszakás vagy 3 attól függően, hogy a péntek ünnepnap lesz-e addig?
Sziasztok! Összecsukott motoromról megmaradt egy hasidom és egy nyeregtáska tartó konzol. Ha valakit érdekel szívesen egyezkednék vele! :) Széles utat
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban előző szezon végén akkor megtörtént a takarítás, de én is csak erre tudok gondolni, hogy ott van gond valamivel, de mivel lehet még ott? Mit tudok még azon takarítani?
mind2 iránybol takaritsd ki a tanksapka környékét, szerintem ott kell keresni a hibát....
mintha másnak lett volna már ez a hiba,
Üdv!

2007-es, 25 000 km futott, 4 gyújtógyertyás SV 650S a következő hibát produkálja:

Tavalyi szezon végén és mostani szezon pár napja alatt is előfordult már vele, hogy kb . 80 km után a motort ki szeretném forgatni, egy dinamikusabb gyorsítás véget,de egyszerűen nem tud elforogni. 8000 környékéig elforog, a gáz teljesen nyitva, elkezd dadogni, kicsit visszaengedek a gázon továbbforog, de nem túl lelkesen.Ha behúzom a kuplungot jól veszi a lapot szépen reagál. A jelenség nem azonnal jelentkezik csak hosszabb távon, ha leveszem a gyújtást vagy vészleállítóval leállítom-újrainditom a probléma eltűnik, viszont pár km múlva újra előjön a dadogás teljes gáznál, egyébként ha nem húzok teljes gázt normálisan viselkedik a motor.

Ha fennáll a probléma két megoldás működik:
-gyújtáslevétel (reset)
-tanksapka felnyitás

Ha kettő közül valamelyik megtörténik, a motor jól működik. Ha nyitva hagyom kicsit a tanksapkát nem is produkálja a hibát, de ez veszélyes dolog így nem kockáztatom meg.

Amit tudni kell:
-friss olaj
-friss gyertyák (régivel is csinálta)
-tele tankkal volt tárolva tavaly és idén is
-a tankban lévő "vákumcső" kifújva kompresszorral (már ha annak hívják)
-tanksapkában lévő szelep megtisztítva, átnézve

Ha esetleg tudna valaki segíteni, mi lehet a probléma az jelezze bátran!

A válaszokat előre is köszönöm!
igen ő már meg volt, várom a csomagot, csak nem tudtam hogy ............
Keresd Atixot, Neki van egy halom ha jól sejtem.
borulás érzékelö? az milyen?
valakinek egy bontott?
ha valakinek lenne szétszedve sv 650 már az injektoros modell, tudna feltenni képet a borulás érzékelőjéről. megköszönném
nemlehet,h retkes a fojtoszelepház meg a szelep peremei! autóknál ez gyakori hiba.
Igen, vidd másik szerelőhöz, nem nagy történet szokott lenni.
Sziasztok!
Segítséget kérnék.2004-650s sv van.Pöc-röf indul hibátlan az alapjárat ,de gázelvételre random leáll.
Motorszerelőm tanktisztítást stb. javasolt.Megtettem.Szivattyú szűrője nem is volt koszos,légszűrő makulátlan...És így is leáll.
Volt már ilyen valakinek?
3év garit adnak rá. hajtom amig megy,aztán ha még 3éven belül vagyok visszaviszem...
évente párszor van csak előszedve nálunk is. két kocsit, motort illetve szüreteléskor az eszközöket ha mosom el. őszi-tavaszi kerékcserékkor, ilyesmi. Ha 20x használjuk évente akkor sokat mondok, de most már 2-3 éve megvan.
első használatra nem vettem észre rajta hiányosságot...
letakaritottam vele 20nm járdát meg egy 1m mély kerti tó falát....jol dolgozott...
holnap reggel befujom habbal az svt...és utána lemosatom, csili vili lesz..vettem sonax waxot. lekenem azzal is.