Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13ert mar lattam power 2ct-t hasznaltat.Inkabb olyasmit kene,hacsaknem all vegig.
Pilot Road 4 van hátul. Egy szezonra kéne a gumi, mert utána valószínű motor eladás lesz.
4mm-es profillal 14e Ft, 2015 gyártású
2015-ös DOT számú, régi, de kétkomponensű nem? 14eFt postával.
Nekem 125ön volt és csak azért mert olcsón sikerült beszerezni. Szerintem nézz valami fiatalabb fejlesztéső gumit. Nekem jelenleg Dunlop GPR 300 van fent láttam, hogy elég új fejlesztés és reális áron van. De szerintem az alapján is nézd hogy mi van jelenleg hátul.
Nagyon régi konstrukció, nagyon olcsón jutsz hozzá vagy miért akarsz ilyet tenni rá? Kismotoron nekem volt kb 6éve de ez nem mérvadó.
Sziasztok!
Sv1000-re előre ez a gumi milyen választás? Bridgestone Battlax BT45F
Valaki használt ilyet? Mennyit mehet el kb? Egész jókat írnak róla.

Köszönöm!
15w-s az keményebb llesz,de érdemes rugót cserélni mert csak a csillapítás része,a berugózás attól még lágyabb.
én is ott keresgéltem anno.
svmedia.hu fórum futómű topic -ban olvass utána (a gyáritól érdemes eltérni,de nem emlékszem pontosan a viszkozitás értékekre)
Oké, köszönöm!
10w vagy 15w ajánl a könyv asszem.
Közben úgy néz ki sikerül majd megoldani. :)
Az első telóba milyen olaj ajánlott, örülnék aha kicsit keményebb lenne, mert úgy néz ki muszály szimeringet cserélnem?
jah,vágom...
nemtudok segiteni...ilyen gondom még nemvolt...
A kuplung feszesség állító csavarnak. :D
Erről lenne szó csak épp az SV-re, rossz benne a menet.
melyik az a kuplungkar konzol?
lehet jobban is jártál...
én takargatom a hűtőket 10-15fok alatt...
Sziasztok!
Kuplungkar konzolt hol lehet beszerezni? Úgy vettem, hogy rossz benne a menet, és már elég zavaró hogy mindig a kuplungfeszességgel kel játszanom útközben is sokszor. Vagy valahogy a jelenlegit nem lehet megmenteni? (SV650S K4)
hát akinek van az SV-n olyan radiátora.... :D nekem nincs
végülis nagyjábol ugyanaz....
de a gladius blokkja ötletesebb...
imádom azt az olajhűtő technologiát...
az sv radiátora sokszor túlhűti az olajat szerintem.
Igen.
Oks!
ez egy gladius,nem? a szinéröl meg a blokkrol gondolom.
Engedd le, toltsd fel es kesz is
Szerintem jó lesz a folyamatleírásod, szinte mindegyik videóban így csinálják:
http://youtu.be/ns4gJZGZyxA