Szar ido van regota,mult héten meg szenvedtem picit de nincs ertelme.
Inkabb mast csinalok,lazulok,neha egy 20 perc szereles,oszt annyi,majd tavasszal.
tegnap este, jo este olyan 10körűl láttam 2 vad motorost a margithidnál rakparton... egyik egy dupla kipufis ezüstvázas sv volt... jo motoros idö volt...
Így van, az volt az egyik, a másik tudtommal évek óta a garázsban senyved mert nem használják, de még el sem adták. Többről nem tudok, hogy bármiféle varia nélkül tudták a 230-at óra szerint.
Az első hengernél be tud ázni a gyertya/gyertyapipa páros ilyenkor nem megy. Van a hengerfej oldalán egy pici lyuk amin ki tud folyni a víz, ezt nézd meg tiszta-e. A gyertyapipa felső tömítő pereme jól van-e a szelepfedélnél.
Nekem még nem történt ilyen a 650-essel és 1000-el sem, de több helyen olvastam ezt nagy eső esetén.
Azt meg tudná mondani valaki, hogy az SV 1000 és a DL 1000 VStrom blokkja teljesen azonos?
tegnap lementünk lökösháza,mezökovácsháza fele, jo kis túra volt,de az utak nagyon nagyon xarok.
Az utcai motorom mar kb 3hete el sem volt inditva.
Inkabb mast csinalok,lazulok,neha egy 20 perc szereles,oszt annyi,majd tavasszal.
ugylátom nem nagyon van gazdája....csak hajtják...
nekem mult7en megvolt az elsö kéröm az svre...
Ez mar megint elado ? Tobbet hirdetik mint motoroznak vele
Nekem még nem történt ilyen a 650-essel és 1000-el sem, de több helyen olvastam ezt nagy eső esetén.