Juj! vigyázzatok meg ne sértsétek egymás érzékeny lelki világát! Vegyétek inkább meg a markolómat, ezt nem kell újítgatni, átíratni, szépítgetni. És még gyorshajtási csekk se jön
Mar torpoltem egy alakitason.
Ebay-en bagoert kaphato daytona telo csizma.
Rateve mehet fel egy radial feknyereg,kemenyebbre loni a rugozast es street elso-hatso kerekek.
Pont annyival lenne alacsonyabb hogy nekem finom legyen.
Elolvastam,mt09tracer bejovosebbnek tunik.
Hetvegen Duke390-et probaltam,mint egy bicikli,elkepeszto melyen bele lehet fekkel engedni az ivbe,nyelgaz mindenhol,kakucson lehetne vele jot mokazni.
Szia! Helyzetjelző foglalatnak megfelel a régi Suzuki Swift rendszámlámpa foglalata szinte ugyan az, csak egy kicsit kell rajta szikével faragni. Minden valamire való autóbontóban kell, hogy legyen.
2006 sv650 N Első helyzetjelzö foglalat elszakadt. Már mindenhol jártam ,de senki nem tudott segíteni. Azt javasolták ,hogy budapesten és szegeden van bontó aki tudna segíteni. Esetleg ti véletlen nem tudtok ezekről valamit?
Hogyha már így alakult akkor első sárvédőt kék színben merre érdemes keresni? Van rá esély vagy fényező?
Egyre több a nagymotor
Ebay-en bagoert kaphato daytona telo csizma.
Rateve mehet fel egy radial feknyereg,kemenyebbre loni a rugozast es street elso-hatso kerekek.
Pont annyival lenne alacsonyabb hogy nekem finom legyen.
Hetvegen Duke390-et probaltam,mint egy bicikli,elkepeszto melyen bele lehet fekkel engedni az ivbe,nyelgaz mindenhol,kakucson lehetne vele jot mokazni.
Hogy a hülye kupecnek is legyen eccer igaza.
Es fenyezo.
Segítségre lenne szükségem.
2006 sv650 N Első helyzetjelzö foglalat elszakadt. Már mindenhol jártam ,de senki nem tudott segíteni. Azt javasolták ,hogy budapesten és szegeden van bontó aki tudna segíteni. Esetleg ti véletlen nem tudtok ezekről valamit?
Hogyha már így alakult akkor első sárvédőt kék színben merre érdemes keresni? Van rá esély vagy fényező?
Rem. ottmaradsz sokáig.