Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lavamünd környékén tuti hely?
Arrafelé apartman nem hinném, hogy lenne olcsóbban, ott van a kemping is, de az is majdnem ennyi ha mindent összeszámol az ember. Szlovénia nem olcsó hely, talán drágább ausztriánál is.
Utoljára annyi volt,de van ennél olcsóbb is sztem.
Hát.........ha lapáttal ütnek akkorsem emlékszem.

Egyedül a banyára iselsberben.

Ahogy villogott a szeme mikor még éjfélkol se mentünk aludni.
Mikor a mangartra együtt mentünk szlovén vagy osztrák volt a szállás? Mert ha szlovén akkor én eddig még csak itt voltam párszor.
Mennyiség, minőség, más nem, de az szerintem egy étkezésnél pont elég.
Monnyuk nekem nem rémlik az öregmamzi.

Volt hozzá szerencsém?
mi a gáz a reggelivel?
20 reggeli nélkül, azzal 25, de már erősen kerüljük pedig az öreglány igencsak tukmálja.
Igen.....ez volt az egyetlen olajféle amit gariban cserélnem kellett 2X ....soha többé, pedig vannak akik esküsznek rá.
22ajro per ejszaka?
Ja az öreglányra gondolsz,azóta már többször voltam ott,reggelit nem szabad kérni,de amúgy jó mert van garázs is,meg hely is.
Szerencse hogy motorkerékpár olajakat választottam és berakta az autós olajokat is
Dögöljek meg ha tudom a liter árát.11 környékén vettem egy olajszűrővel együtt januárban.
4800/liter a bárdinál az 5100 10w40m ebből le jön a kedvezmény ~3000ft

6100 Synergie, ez valami új ?
10 alatt vettem 3-at motulból,ennyi volt tavaly megy tavajelőtt is.
Ha kipróbáltad, add tovább a tapasztalatodat Jó olaj a Motul de már egy kicsit irreális az ára
Tele van csúnya csattanásokkal
Igen
Talán csak ezért érdemes végignézni....
Nem akartam ,csak kíváncsiságból néztem bele , nem tudtam hogy ilyen..
Nem kellett volna..., lehet hogy hamar megöregszem
Nagyon kemény... Nem szeretem ezeket nézni én sem, de olykor szoktam, mert ha nagyon vagány hangulatom van eszembe szoktak jutni és akkor elrettent a jaszkaritól. Amúgy sokat lehet tanulni belőle, miszerint, hogy még a leg ártatlanabb helyzetekben is számítani kell legalább egy idiótára!
Ahogy néztem kivétel nélkül mind városban és mennek mintha halhatatlanok lennének.
Én ezé nem megyek be városba.
10 perc horror !
Na azt nem is figyeltem hogy neked 20 hosszú kell. Vegyél 1 rövidet és kitudod próbálni akkor nem kell rendelned ha beválik.
Minek nézel ilyeneket?