Semmi nem változott, Ócsán szombaton is vizsgáztatnak reggel 7.-től és 11 rugó, kb 1 óra alatt van meg, nem kell bejelentkezni. Gumit szerintem ugyanannyiért szerelnek mint tavaly.
"Örögzöld " téma !
Megint el telt 2 év.
Műszaki vizsga kér hét múlva lejár.
Változott valami ? Eü.csomag , izzókészlet kell a vizsgára.
Más!
Megjöttek a gumik ! most milyen áron szerelnek párba gumit ?
Tényleg elég undorító és alig hiszem el, hogy nem mérgezőbb mint ha nem használnák. Nálunk a parkolóban még szerencsére kevés kollégának euro5-ös gépe, de akinek az van annak ez még érezhetőbb.
Mert az adalék ami kötelező euro5-től ammónia szagú mert ammóniát tartalmaz, a tgk.-nál ezt külön tartályba kell tankolni, szgk-nál változó, hogy oldják meg, de ez az adalék semlegesít egy csomó károsanyagot.
Valaki homálysítson fel engem.
Egy viszonylag fiatal dízelnek mé van iszonyatosan savas szaga?
Borzalmas.
Általában az igen szegény néprétegek valami családtagot a buszhoz szokott vezényelni hogy még véletlen se gyalogoljon egy métert se szal előttem van általában a taxidroszt és a családtag 10-20 perceket is áll járó motorral ami általában benn is érezhető szúrós,saas szagot eredményez.
Van hogy sorban állnak és mind ezt a büdöset ereget.
Épp ma kaptam meg a céges járművekre, a magánokat még nem pedig márc. 15 az első határidő és jól tudod, akinek a nevén van jan. 1.-én azé az egész év ha csak a tulaj eladáskor ki nem vonatta és az új tulajnak vissza kellett helyezni mert akkor az adásvétel napjáig fizeti a régi és utána az új. Mi is így jártunk a motorral, de pl. tgk.-nál ahol a súlyadó igen sok (nekem 1 szerelvényre 1 évre 380000) ez az eljárás a szokás.
szerinted ez kerületenként/önkörmányzatonként változik? hogy mikor küldik ki? Az a para hogy ha elveszett a csek és nincs befizetve, az önkormányzat automatikusan letiltatja a fizetést...
Ha a motort áprilisban vették most 2015 van és eddig egy levél sem jött az önkormányzattól teljesítményadó vagy súlyadó néven. 13. kerületbe van regisztrálva a motor. Én úgy tudom hogy aki január 1-én tulaja a gépjárműnek az fizeti arra az évre, ez igaz?. Mikor szokták ezt kiküldeni?
Akkor most mennyi ?