Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megveszem kénytelen leszek letesztelni
Az oké, de külön nem lehet venni?
Tartozék !
Felszoktam huzni most a hidegekben is, igazabol nemtudom, eszreveheto valtozas nincs. egy vastagabb polo tobbet erne, de akkor kenyelmetlenebb.
Felnicsík felrakást könnyitől eszközt vajon lehet kapni ebayon?
Nahát mit talál az ember a szomszédban, kár hogy nem egy fél évvel ezelőtt hirdette, bár talán egy kicsit sokba kerül.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-8697408
Nekem a kapucnis bejon.
Ha nem rakom fel tuti nyakvedo is egyben.
Decás van nekem is bár én a bringás cuccot vettem ami eléggé feminim jelleget kölcsönzött, de a lényeg, hogy az semmire sem volt jó legfeljebb hőségben mert a hideg ellen nem jó, ezt viszont még nem is néztem ott, de vetek rá pár pillantást a hétvégén.
Hidegebb időben is jó? Úgy értem akkor melegít?
Ez annak jó akinél a közelben van de nem ám falúúúúúún
Hát igen, anno mikor a rendszámtartómat vettem én is belefutottam egy Valter Moto-ba a Danger-nél, az is ilyen 100k+ áron, de nekem mondjuk bőven megfelel a gyári... ilyen beteg áron meg aztán pláne!
Bár a váltókarom az Zoli-féle szuper ebayes visszahajlós már, az mondjuk nagyon kis hasznos dolog!
megy az angol of course csak egy kis sujjesionra van szükségem...

Nem szivesen kockázgatok ennyi pénzért, csak arra voltam kíváncsi hogy ennyi SV-s közül valaki próbált-e már valami hasonlót.

Találtam garantáltam SV-re valót de az 100 ropi, reméltem a kínaiaknak van már kész. De gondolom ők csak úgy random odaírtak pár tipúst hogy mindenki berendelje, mert visszaküldeni kínába úgy se fogja...

egyébként az SV-nek a felfogatási helyek szimetrikusan vannak?
Van egy ilyen mondat a leírásban:
"Please tell us your bike model and year, thank you!We also have different colors (such as red, green, silver, titanium, red, etc.) there is a need, please contact us!"

Nem tudom mennyire megy az angol, de kb annyit tesz, hogy írd meg a motorod típusát és évjáratát! Van piros, zöld, akármilyen színben, stbstb...
Gondolnám, hogyha írsz nekik, hogy SV-hez kéne, akkor olyat küldenek/gyártanak...
OLX a barátod : http://olx.hu/hirdetesek/q-suzuki-sv/
A lényeg a furat méret és furat távolság a vázon.
Nincs haver gixxerrel?
Sziasztok,

Egy SV650 épp átépülőben van és kéne rá új lábtartó/fékpedál/váltó

az interneten ezt találtam az egyik legjobbnak:
http://www.ebay.co.uk/itm/Blac...

viszont azt írja hogy gsxr 600/750/1000 valamint SV-re is jó ami nekem kicsit fura, hogy ennek a 3 motornak a felfogatója teljesen más. Pl a 750-es gixernek a jobb oldali lábtartó egy kicsit hátrébb van. Valaki vett már ilyet SV-re? Tud valaki ajánlani melyiket és hol érdemes ezeket venni.

Az eredeti el is van hajolva, és kb annyiba lenne mint ez és az ráadásul bontott karcos...
Nekem Hervis-es Benger márkájú (9pénz asszem) és Lidl-is is van, viszont szerintem talán a Benger vékonyabb, kényelmesebb mint a Lidl-is
Nem tapad rám a bőrruha tőle, ha megizzadtam és mozog alevegő akkor hűvös érzés. Nekem megérte 7000ért megvenni anno
19.-étől.

5 rugó.

Decathlon.

Van olcsóbb drágább és mindig van.
Ha jól tévedek 4500.-ért vettem a lidl-ben.
De kicsi.Javaslom próbáld fel.
Olcsóbbak a decathlonos alsó kategóriásak.
Régen vettem a mostaniakat, de akkoriban olyan 7 rugó körül volt a komplett, a mostani árakat nem ismerem, jó 9-ért?
Több mint fél éve nem ettem mecsekburgert.
Mecsek burgertol nem lehet fogyni
Csütörtöktöl, de ha azt mondjátok nem gáz én is benevezek egyre. 5e a felső, 4e az alsó.
Vettem 3xl-est.
Hát...........őőőőő.............még kéne fogynom.