Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh kiteptem es visszament a gyari.
Hat........ez ugyanugy pumpal...........csoborbol vodorbe......... De legalabb osszeul es telitalppal ulok.

Ha lesz idom elviszem hozzajuk.
probalkozni fogok, utolso szabad napomon tavaszig nem kene kárt tegyek magamban
Úgy működik,hogy mindig a motor gumis fele nézzen az aszfalt felé,alapszabály! (rólam ne vegyél példát)
Hol tettél szert ekkora tapasztalatra?

Ha véletlenül valahol középtájon megyek a tömegben,engem is meg szoktak szólni,hogy miért hagyok akkora helyet az előttem haladótól,nos nekem akkora hely kell,hogy biztonsággal kerüljek vagy megálljak és ahhoz tartom magam.
Ja-ja.....
én 470.000 Ftért vettem egy '99-es sv650N-t nincs vele probléma olaszból behozott motor. kötelező szerviz meg volt kb. 20Eft-ból, kell első hátsó gumi csere, fékcső csere,karbi tisztítás+szinkron. és nem lerúgott motor én is féltem hogy öreg meg agyon b.szott de nem. egyenes futása szuper elengedett kormánnyal szépen szalad :D
Jah Sándor Öhlins-esek?
Bemész, regisztrálsz és kapsz egy kártyát. Utána fizetsz és mész fel a pályára.
Nem tudom, mennyi a fél napos, meg a napos jegy, a 20 perc 1000 Ft.
1000est vegyel
Keress fel!
Igen.
Mindenre.
Nincsenek.
Csak hanyag tulajok.
Sziasztok
Sv 650N motort szeretnék venni. A kérdésem a következő. Mivel 5-600.000Ft-om lenne rá, ebben az árkategóriában 40-50.000km es gépek vannak. Érdemes még ilyenbe belevágni? Mire éedemes odafigyelni vásárlásnál, V-motorom még soha nem volt. Milyen típushibái vannak?
Köszi
Üdv
ha a lustaság fájna

jöjjön még aki ráér
Hívd fel őket, szerintem felveszik.
Na ja............fizetni nem árt...............és a motort sem ildomos otthonhagyni.
Holnap megyünk Kecskemétre gokart pályára ha minden igaz. Valaki leírná hogy hogyan működik ? Csak megyünk fizetünk motorozunk vagy előre regisztrálni stb stb ?
akkor majd azért néha előrepillantok, ha sokan vannak még előttem akkor tuti ha nincsenek akkor gáz van kéne ilyen távolság tartó meg sávtartó
Az nem jó, mert ha az előtted lévő megy ki, te is mész utána.
A zoli meg se nézte még mit alkotott.
Én tuti beosonok a középmezőnybe ahonnan nem hagynak el és csak a rendszámát nézem az előttem lévőnek
A conti motorgumik visszahívásáról

Dot szám alapján itt olvashattok.
Na, mégis megvan, de tényleg van valami gáz a linkkel, vagy itt a Jawa-val, mert nem akarja betenni a teljes címet (jobb oldali "link" ikonnal sem)

Ez a lényeg:
"Only tires between 1907 (19th week of 2007) and 2614 (26th week of 2014) are covered by this voluntary exchange program."
conti-moto pont com per exchange :)
nekem bejött.
Áááá, nekem sem jön be...sosem vennék ilyet.