Ha véletlenül valahol középtájon megyek a tömegben,engem is meg szoktak szólni,hogy miért hagyok akkora helyet az előttem haladótól,nos nekem akkora hely kell,hogy biztonsággal kerüljek vagy megálljak és ahhoz tartom magam.
én 470.000 Ftért vettem egy '99-es sv650N-t nincs vele probléma olaszból behozott motor. kötelező szerviz meg volt kb. 20Eft-ból, kell első hátsó gumi csere, fékcső csere,karbi tisztítás+szinkron. és nem lerúgott motor én is féltem hogy öreg meg agyon b.szott de nem. egyenes futása szuper elengedett kormánnyal szépen szalad :D
Sziasztok
Sv 650N motort szeretnék venni. A kérdésem a következő. Mivel 5-600.000Ft-om lenne rá, ebben az árkategóriában 40-50.000km es gépek vannak. Érdemes még ilyenbe belevágni? Mire éedemes odafigyelni vásárlásnál, V-motorom még soha nem volt. Milyen típushibái vannak?
Köszi
Üdv
Holnap megyünk Kecskemétre gokart pályára ha minden igaz. Valaki leírná hogy hogyan működik ? Csak megyünk fizetünk motorozunk vagy előre regisztrálni stb stb ?
Hat........ez ugyanugy pumpal...........csoborbol vodorbe......... De legalabb osszeul es telitalppal ulok.
Ha lesz idom elviszem hozzajuk.