Csak a csatlakozókig jutottam,1917 féle van.
Szerintem előbb végzek ha odaviszem.
Köszi.
Az amcsi esternbeaver odalt megpróbáltam............1 csatlakozo 1,75 dollár,van is nekik de 87 dollár a posta................a jó k..annyukat fogok majd 20e forintot fizetni 2db csatiért.
Hi,
Nekifeküdtem kitisztítani a kuplung alsó munkahengerét, de megtántorodtam, mert még sosem csináltam ilyet. A kuplungkart behúzott helyzetben ki kell kötni vagy sem?
Szóval mi ennek a folyamata?
Valamint meg lehet ezt oldani anélkül, hogy cseréném az olajat és légteleníteném? mert én csak arra gondoltam, hogy leveszem a munkahengert meg azt a burkolatot ami a lánckereket takarja el, kimocskolom és visszaszerelem.
Kivève ha valamilyen technikai megoldással utánad nem fordultak ès hàtúlról kaptak le.
Èn ausztriában tapasztaltam ilyet hogy kèzi trafival lött rám , de a visszapillantóból láttam hogy utánam fordult , de addigra màr sikerült lassulnom!
Ha nem ott, azonnal állít meg, ahol mért, akkor cseszheti. A következő faluban már nagyon nehéz bebizonyítani rendszám nélküli fotóról, hogy az valóban te vagy...
Nekem szintén nincs elöl rendszámom, a hátsót meg csak simán titokban tartom... így nem is nagyon szoktam lassítani a traffipaxokra, úgyhogy jó volna ha tudnám, hol dívik ez a megállítós módszer.. még mielőtt
Bocs az előző értelmetlen beköszönésért, csak baszakodott a net.
Szóval egy érdekes ügyben kérném ki a véleményeteket, illetve tanácsot. Az történt, hogy ma délután "száguldok" a motorral egy faluban 60-al (50es tábla), villogtatnak hogy trafi, meg én is látom messziről a rendőrkocsit, de mondom egyrészt úgyis csak 65 körül fényképeznek a kedves úriemberek, másrészt úgysincs elől rendszám, úgyhogy továbbra is 60-al száguldottam. Következő faluban "elfogó" meg is állítanak hogy gyorsan hajtottam, fénykép is készült, helyszíni bírság 15ezer. Én nem ismertem el a gyorshajtást (de egyébként ráakartak beszélni, hogy ismerjem el mert így csak 15ezer, ha feljelentenek meg 30...), feljelentés lett belőle, 30 napon belül jön a csekk meg a fénykép. Namármost ha engem lefényképeztek előről 60-al akkor mivan? Rendszám nincs elől nemtudnak így semmit csinálni nem?
Köszi a váalszokat!
Lassan be kell építenem.