Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a küzdelmet.De hétvégéig ha nem találok ugyanilyet akkor szétkapom sajnos a gyárit.
Lassan be kell építenem.
Nem egész évben csak akkor?
Akkor családilag leszek elfoglalt, előtte vagy utána mennék...
Csak a csatlakozókig jutottam,1917 féle van.
Szerintem előbb végzek ha odaviszem.

Köszi.

Az amcsi esternbeaver odalt megpróbáltam............1 csatlakozo 1,75 dollár,van is nekik de 87 dollár a posta................a jó k..annyukat fogok majd 20e forintot fizetni 2db csatiért.
Bal oldalon amúgy van ilyen lenyílós választási opció.
Odaviszed a csatit és megmondják, hogy van-e, de kép alapján is. Nagyon pengék.
Hi,
Nekifeküdtem kitisztítani a kuplung alsó munkahengerét, de megtántorodtam, mert még sosem csináltam ilyet. A kuplungkart behúzott helyzetben ki kell kötni vagy sem?
Szóval mi ennek a folyamata?
Valamint meg lehet ezt oldani anélkül, hogy cseréném az olajat és légteleníteném? mert én csak arra gondoltam, hogy leveszem a munkahengert meg azt a burkolatot ami a lánckereket takarja el, kimocskolom és visszaszerelem.
Köszi.................hogyafrászba tom leszűkíteni a nagy halmazt?
Azok megállítósok így tökmindegy..............nem csinál képet csak mér.
Kivève ha valamilyen technikai megoldással utánad nem fordultak ès hàtúlról kaptak le.
Èn ausztriában tapasztaltam ilyet hogy kèzi trafival lött rám , de a visszapillantóból láttam hogy utánam fordult , de addigra màr sikerült lassulnom!
Ha nem ott, azonnal állít meg, ahol mért, akkor cseszheti. A következő faluban már nagyon nehéz bebizonyítani rendszám nélküli fotóról, hogy az valóban te vagy...
Merrefelé történt ez?

Nekem szintén nincs elöl rendszámom, a hátsót meg csak simán titokban tartom... így nem is nagyon szoktam lassítani a traffipaxokra, úgyhogy jó volna ha tudnám, hol dívik ez a megállítós módszer.. még mielőtt
Bocs az előző értelmetlen beköszönésért, csak baszakodott a net.
Szóval egy érdekes ügyben kérném ki a véleményeteket, illetve tanácsot. Az történt, hogy ma délután "száguldok" a motorral egy faluban 60-al (50es tábla), villogtatnak hogy trafi, meg én is látom messziről a rendőrkocsit, de mondom egyrészt úgyis csak 65 körül fényképeznek a kedves úriemberek, másrészt úgysincs elől rendszám, úgyhogy továbbra is 60-al száguldottam. Következő faluban "elfogó" meg is állítanak hogy gyorsan hajtottam, fénykép is készült, helyszíni bírság 15ezer. Én nem ismertem el a gyorshajtást (de egyébként ráakartak beszélni, hogy ismerjem el mert így csak 15ezer, ha feljelentenek meg 30...), feljelentés lett belőle, 30 napon belül jön a csekk meg a fénykép. Namármost ha engem lefényképeztek előről 60-al akkor mivan? Rendszám nincs elől nemtudnak így semmit csinálni nem?
Köszi a váalszokat!
Mi Aug 18 környékén megyünk Dachstein és vidékére 3 motorral 3-4 napra. Ti merre mennétek?
Hai.
Sziasztok!
Se riasztó, se semmi. Parajelenseg. :)
Fehéret találtam..............pont nem illik bele.
Ez könnyű, a tejfakasztó buli után elég sok pia megmaradt, tele van a fagyasztó, pedig a csajszi lassan 3 éves
Ha Te hozod a legnagyobb üveget elviszlek a Dóri helyett...
Lassan lehet szűrni a jelentkezőket pl. ki hoz nagyobb üveg pálinkát stb.
Utoljára Érden egy antenna boltban vettem különféle csatikat...igaz azok fehérek voltak.
link
vagy bontó