Szép Estét!
Az lenne a kérdésem,hogy 2004-es Sv-nél a fordulatszámmérő mutatójának az ugrálását lehet valahogy orvosolni?Kicsit idegesítő ez az "MZ"-s ugrálás...
1,6 Hastra nem lesz egy nagyon gyors járgány.
Én Lajhárnak hívom szegényt a rendszám miatt.
Amúgy furik mert lepadlózod,gondolkodik hogy őőőőő,,,,mmmmm menni kéne és elkezd tekerni mait atom.
Viszont picit iszákos.
Ha tojáson lépkedve,bealudva a sebességtől,majd kipusztulva az unalomtól kihoztam 6,5-re a fogyit de a reális az országúton 8 körül városban 9-es fogyi.
Dízel 1,7,2,0 lenne a jó vagy egy fiat multijet 1,9.
sértetlen ,agyonszervízelt stb,azt 5percen belül megmondom,hogy volt-e törve,azt csodálkozik honnan tudom(üvegekben a gyártási év,hónap.nem futnak a hézagok,más szinü a lökhárító vagy az ajtó),szervízelt gép,azt ott az "insp" felirat a km óra felett(opel),mert nem tudja hogyan kell kiütni
Most a szezon keverése a sezlonnyal esete forog fenn.
Gyakorlatilag úgy működik hogy a külföldön saját részre elsőként behozott járműnél tehát Hans,vagy paoló,esetleg Sven és te közted létrejött adás-vétel esetén mentesülsz az eredetiség vizsga (igazából nem csak az NKH egyedi forgalombahelyezés 27-28-e-re tartalmazza ezt a költséget) és a vagyonszerzési illeték díjának megfizetésétől.
Bonyolódik a helyzet ha olyat nézel ki ami már itthon van mert Zsuga Jakab vagy a nepper KFT hozta be.
Ha az adás-vételi Sven,Hans és az említett cég,személy közt van akkor az szopás mert akkor a két díj és a regadó is terhel.
Kérdés hogy elég dörzsöltek e hogy ők szerepelnek e az adás-vételin vagy üresen hagyták a vevőt.
Ha igen nyert ügyed van.Én mindkét motort így vettem.
Ennyi a történet.
Amúgy nekem is kéne cserélni kocsit.Csak nincs rá zsé.
szombaton mennék én is,de ottaludni nem tudok(vasárnap melózok)
...majd a határról visszafordulok
pedig jó lenne pl egy kassai sörözéssel egybekötött hétvégi gurulás
A munkahenger engedett el, töltsd fel és egy darabig jó lesz, karmantyút neki és sokáig jó lesz. Vagy veszel másikat 20 rugó körül, amúgy olyan kevés van benne, hogy simán el tud tűnni a láncspray-s dzsuvában.
olvasom egy másik topikban,hogy azt mondod ,ha megbízok egy céget,hogy járjon el helyettem a jármű behozatalában(gondolom megfelelő díjazásért),akkor nem kell vagyonszerzési illetéket csengetnem,és igy kerül a nevemre,vagy nem ilyen egyszerü?
hol lehet ennek jobban utána nézni
Szia,Én is erre gondoltam,de nem ,a kuplung jeladoját kikötöttem ,akkor beindult,de a kuplung hidraulikája levegöt kapot meg levegöztetem most megy,csak az aggaszt hová lett a folyadék,fém fékcsöves,a garázsban semmi nyoma foltnak.. ,Ötletek ha vannak megköszönném....
Sziasztok.Találkozott e valaki hasonló problémával.Ma délben beinditanám a dögöt de semmi reakcio,kijelzö kigyul,minden pöpi,benzinpompa zümög,de nem forgat ,semmi életjel,5,6 ik ki be kapcsolgatásra,beindul villogni az fi pirosan ,abba hagyom.. utanna kimegyek ujra de azota sem semmi nem villog az fi de nem is ad áramot az öninditonak..Kösz elöre is,ha valaki tud jo szakit Mátészalka ,Fehérgyarmat környékén aki ért az sv k hez megköszönem a telefonszámát.
Akkor legyen kétnapos az évadzáró
Mivel a hétvége mindkét napjára jó időt jósolnak
Aki szombaton ér rá az jöjjön szombaton ,aki vasárnap az va........
Aki mindkét nap ráér, annak nagyon jó dolga van.........
Üdv.
Nem rég vásárolt motoromra (650 k1) úgy döntöttem hogy veszek sport dobot. Ki mit tanácsolna milyet vegyek? Raptorral már volt dolgom,és az tetszett is,de hátha tud valaki hasonló árkategóriában jobbat :) Ergusról vélemény?
Az lenne a kérdésem,hogy 2004-es Sv-nél a fordulatszámmérő mutatójának az ugrálását lehet valahogy orvosolni?Kicsit idegesítő ez az "MZ"-s ugrálás...