Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz annyi asztal a büfében mint amennyien megyünk? mer ha nem akkor jaj valakinek muszáj lesz barátkozni
Nem is kell Vele vagy bárkivel együtt motoroznod, elég ha odajössz, nem állunk szóba egymással és nem megyünk egy irányba sőt egy asztalhoz sem ülünk a büfében.....ez lesz ezután az új túra módi.
Azt mondta a Zoli hogy nem akar velem motorozni
Igazi különlegességek vannak

Hosszú, kanyargós utakra, vizálló motoros eltévedés segítő rendszer occóé.
Zoli aktuális még?
http://www.alibaba.com/product...
Miért nem jössz Te fel valahova? Esetleg a mecsekburgeres parkolóba?
Aki véletlenül a 6oson jön alljon meg nálunk
Jó, akkor az indulási pontot jelöljük ki és majd ott kiderül, hogy ki merre megy?
De gondolom ezt egy sima vasárnap délutánra tervezeted.
Mint lájtos levezető kör:))
Nehogy már mindenki más úton menjen
Valami közös ponton jó lenne találkozni aztán együtt csapatni
Inkább vasárnap. Szombaton dolgoznom kell és nem tudom meddig fog tartani így azt nem merném ígérni.
És teli hassal akarsz szerpentinezni?

Na csak gyertek elmegyünk egy jó kis karikára ;)
Én az enyémet titokban tartom, de bárki becsatlakozhat útközben.
Az nem is kell, egy csomó út megy arrafelé. Mindannyian másikon megyünk és megvitatjuk melyik volt a szebb.
Csak.
ménem?
Jó szülinapozást.

Azért se linkelek útvonalat.
ha vasárnap mentek lehet mennék én is, szombaton kettedik szülinapot tartunk
Dehogy.aki akar jon.
Csak. Nem akarok a tervekbe zavarni.meg utvonalat linkelni.
Vedd le a legalso hutocsovet ami a blokba megy meg a tagulasi es a huto sapkajat.ha kifolyt dontogesd meg.vissza a cso es feltoltod.
Egyedül?.....mert ha nem gáz akár mennénk is.
Semmi faxni ennek egy mecsekburgert.oszt hazatolom a gepest oregurasan.
Nem mész az agyunkra csak így látatlanul egy hibát elég nehéz orvosolni ha nem tipikus, de mondjuk a kuplung munkahenger hiba az éppen az, itthon lehet kapni kereskedésekben is, de le is lehet gyártatni a gumi karmantyút ami a dugattyún van.
Szerviz van de legombolják az utcso vasunkat is ,szeretek motorozni ,de nem vagyok miliomos... nem vicböl forumoztam annyit mikor összetörtem a gs em is ...Azt is inenn segitett valaki öszerakni akkor a szervizben 600 eurot mondtak ranézésre hogy annyi lesz a vége,300 bol lett meg Elhiszem neha az agyatokra megyek, a hülye kérdéseimel de ha van idötök irjatok...köszi szépen
Felétek egyáltalán nincs szerviz? Mert egyre többen érdeklődnek onnan.