Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jössz?
Elvileg siófok dombovár a terv.
Ne ajánlgass, gyere!
Én fel sem mertem ajánlani ilyen találkapontot nehogy az legyen, hogy már megint én járok jól, de így, hogy Te írtad már merek jól járni.
Jól mondtad.Kell a népnek a kommandírozás mert ha demukrácia van mindenki útvonalat kér meg javasol és nem lesz belőle a végén semmi.
Ha látnád a mult és a most hetemet szerintem áldanád a tiedet.
Köszönöm ..ha nem is az idén max jövöre megoldom ..jó gurulást nektek hétvégére..minden jót
Köszi szépen,ez menni fog remélem ...Hétvégére megoldom és sikerül meghajtani kicsit még ..Jó gurulást nektek is
Hali, engem érdekel, hogy jut el hozzám? Utálok postára járni na meg jó lenne látni. Mail-ben keress meg, adatlap.
Az jó!, Kösz.
vsz szombaton én is melózok,vasárnapi melómat meg megpróbálom gyorsan rövidre zárni,lehet hogy dél körül utánatok loholok
evvan
...a habostorta nem mindig fenékig tejfel
Azért pontosítsunk, hogy ez dozer túra-e vagy sem mert ha az akkor nem jöhetsz :D vagy a megadott időpont lesz kamu. :D
Üdv!
Ha esetleg valakit,érdekel illetve keres.. dl 650 első féktárcsát.. akkor nekem vagy egy! Azért egy mert csak párban kaptam,hiába jó volt az egyik..Igy egy jó tárcsák itt fekszik a polcon!
Itt a képes motoron árulom!
Vasárnap reggel érd teszkó shell 9:00.
Na majd pontosítsatok időpontot a mecsekes túrára.
nem tudtam, azért kérdezem mert ha tényleg jönnek csak megnézem a motorokat, legalább azt tudjam hol lesztek
nekem a második jobban bejön!
Mindkettő ugynanaz.Szal oda.
Itt legutóbbi alkalommal is a Pihenőbe volt a kajálás ha jól emlékszem
ide vagy ide akartok menni hamburgerezni ?
Oszt hol te hondás............az a 6-os KB 200 Km.Ha méterenként megállunk az életbe nem érünk oda sehova.

Különben se fékezünk senki kedvért.
hívhatjuk Balaton kerülő túrának is
A találkozási ponttól függ de ha úgy van akkor én ott fogok menni.
óóó ne már.
Inkább vigyünk asztalokat!