Az a szép, hogy van egy Givi plexim, bár törött, de többet ért volna mint a semmi. Persze, elfelejtettem felrakni, bár nem is úgy volt, hogy pályán jövök haza. 120ig meg úgyse kell plexi
A feszítés az ment, de nem vigyorogtam
A sisak az orromnak feszült (amúgy is zsidó orrom van, szóval nem volt nehéz neki), a jó kis szeles idő meg csapkodtam jobbra-balra a fejem.
Ha hátrébb ülök az ülésen és rádőlök a tankra, akkor befúj a kabátba a szél a hátamnál, ha púposítok mint a macska, akkor meg megfájdul a hátam
Sziasztok!
Egy kis fogyasztási adat, hátha érdekel valakit
650N
Fonyód-Budapest (M7-M0-M5): 140-160kmh 6.9 l/100km
Budapest- Szeged (M5): 120kmh 5.5 l/100km
Plexi nélkül nekem nagyon szenvedős a 130 feletti tempó....
Bp -ről hazafele már nem siettem, 120 az nagyon kényelmesen vállalható.
Ettől függetlenül kitartok az mellett, hogy autópályán szar motorozni
Fonyódra egyébként Pécs felé mentünk. Na az tetszett még így sokadjára is link
DE!
Ahogy Pestről indultam haza, észrevettem, hogy 1,2,3 -dik fokozatban (lehet, hogy utána is, csak akkor már nem hallom a széltől), ahogy alulról gyorsítok (egész alacsony fordulaton, kb 2.500-3.000 ig) valami fütyül, vagy nyikorog bal oldalt. Néztem, hátha a lánc ette meg a láncvezetőt, de nem. Ha behúztam a kuplungot és gurultam akkor nem hallatszott. Ha üresben, vagy behúzott kuplunggal húzgáltam a gázt, akkor sem. Csak ha terhelés volt és csak nagyon alacsony fordulaton. Mi lehet ez?
Na ezaz...............én is ettől félek.
Midegy.
Pórba csersznye.Csináltatok ugyanolyat vastagságra,menetemelkedésre és ha jó jó ha nem vesztettem pár ezrest.
Néztem hogy bizonyos modelleket hidraulikus feszítővel látták el de ott a léc más.
Csak a vázsszám tehát a gyártási idő más.
Ha folyamatosan előjön lehet át kéne építeni hidraulikusra.
Vagy mittomén.
Szétesni nem esik szét és még egy ezres mulva úgyis viszem hozzád szelephézag nézésre.És kiderül.
Egy hónap szussz kell mik kifekszem pénzben a túrát.
A túl erős rugó sem jó ezért nem javallanám annak beépítését. Ráadásul nem feltétlenül a rugóval szokott baj lenni hanem elkopik a belseje így az erősebb rugó nem sokáig lesz jó megoldás erre. Szedd szét a régit és nézd meg milyen, bár amitől az rossz lett azt talán szemmel nem is látni.
Amúgy remélem, az M7-esen csak szemből trafiznak (már ha van telepített fényképező). Egy rendőrautó volt, azt láttam.