Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi egy Nissan Primastarral hoztuk az enyém , és éppen rá lehetett csukni az ajtót , igaz abban teljesen egyenesen befér!
Nem...bár egy kombi valamivel hoztak egyszer egyet, de megsínylette az autó és a motor is....
Hát ez nagy kár
Akkor lehet marad az utánfutó

Köszi,sejtettem...
Kangooba tuti nem. 180 centi széles volt anno a tablónk, azzal vittük és kilógott belőle hátra.

Szerintem a Scudo méretosztály az a legkisebb dobozos amibe már bele lehet passzintani egy motort
Halvany dugom sincs.Talan.
Zoli,szerinted a motorom beférne egy Renault Kangooba,átlóba?
Lehet olyan autó kellene nekem,de töprengek a kérdésen
Helló.

Kellemes ünnepeket mindenkinek
Nem.
biztos vagy Te ebben ?
Hánehommáne.2013-ban merek egy nagyot és ótópálya nélkül megyek horvátiába ha tudok.
Úgyhogy bátor is leszek.
Van hogy az élettől jó leosztást lehet kapni.
Amúgy meg a természetközeli hozzállás olcsó.
Keresni kő egy jó barlanglakást oszt uccu neki.
Vagy kiadod magad valami kisebbségnek és igényelsz lakást.
Monnyuk mongolnak,kirgiznek satöbbi.

És én nem borítottam semmit.Csak edöntöttem hogy ha má van aki nem megy mert nem tetszik a 23. útvonal így inkább eltoltam későbbre.
Amit jól tettem.Így elmentem ugyanoda meg utána ausztriába.
Míg más nem.
lenne itt pénz meg idő hosszú túrára meg motorra ha még én is anyuékkal laknék és nem lenne a kis család. amennyit a kéglire eddig kifizettünk kb. 3 új Street-et kiguríthattam volna szalonból és kb. 1-nek az ára még hátravan. na de majd jövőre remélem összejön valami ha találok olyan embert aki nem rúgja fel az egészet 2 nappal az indulás előtt.
Lallernal tökéletes.
z esztergomi hambis utáni fagyizás valahol visegrádon simán megvan nyaranta 2x ezen is.
Aprilia Classic 125 ... Tisztán emlékszem, hogy amikor 16 éves voltam 300-350 körül mentek az ilyenek, és nekem valami bitang mód tetszett. Azóta szerencsére fejlődött a stílusérzékem
Valami csoda.És van 125-ös is.
egy álom lehet az a motor. mindjárt fel is dobom hogy 1:1 cserélném az SV1000S-t egy ilyenre
Uccse megy sokat.És le is robban.Így ideális neki.
Az sokat...kétütemű vacak és zabál mint a disznó....valami kis négyütemű kell...nem is megy, de nem is eszik...
Egy red rose egesz keveset eszik.
vagy egy 125-ös postásmotorra, ha így drágul tovább a benzin
El nem maradhat...
Túl sokat vár.A végén még kapuzárási pánik miatt csopperre cseréled.
nem az enyém a garázsban letakarva várja a jó időt, mert én vigyázok rá