Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé csak lábon jött haza.

Végig saját lábán állt a buszon.
Háát, a Dóri nem hívott srácokat így egyenlőre 5 csaj jelezte vissza, hogy jönnek...lehet, hogy a faszikról nekem kéne gondoskodnom...
Ha meglesz a Raptor azután is ide fogsz járni.....túl kevés van belőle ahhoz, hogy jó társasági életet lehessen élni vele meg különben is, a lelke SV... .....volt nálam 1-2 darab és azért volt különbség a kettő között....
Annyira nem geszes.A fajdalom rosszabb az elso heten.
na ez meg a másik ennyi pénzt "összetörni"
Ne emészd magad ilyenen.. első valamirevaló elcsúszás után már nem fog egy forinttal se többet érni 600-nál
ezt megbeszéljük januárba. Apu bele egyezett a raptorba de én pofátlannak érzem magam ha megkapom azt a motort, valahogy nem érdemlem meg hogy egy majdnem 900ezres motorom legyen

ja amúgy azé csövezek itt mert itt jó a társaság
neked is.. :) bár nem tom miért itt vered a nyálad ha motorod sincs.. ráadásul még nem is SV! :ASD
Dóri és a barátnői? Ezt szerintem így kár volt...Útlezárásról, rendőri biztosításról, kihelyezett mobil WC-ről , és orvosi ügyletről gondoskodtatok már?
Egy ekkora tömegeket mozgató rendezvényen lehet hogy szükséges egy szervező iroda bevonása is
Boldog Karácsonyt ! :)
Boldog karácsonyt srácok!
Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok a fórumozóknak
Na akkor ujra az újaknak.
Kellemes és mittoménmég milyen ünnepeket mindenkinek.
Na uff.
Üdv Urak
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Eddig még nem, de ha benéz ide gondolom azonnal jön.....legfeljebb család nélkül...
Boldog Karácsonyt minden kedves motorostársnak!

Sanyi, pont kérdezni akartam hogy mi lesz a Szilveszterrel, gondolom Szpeti már bejelentkezett
Bódogat Mindenkinek!

....úgy tűnik nálunk mégis lesz valamiféle szilveszteri valami....Dóri barátnői bejelentkeztek így leszünk páran.......ezért úgy fest itthon leszünk, ha valakinek van kedve az átjöhet, a hely nem nagy, de inni pont elég...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
nálunk sem szar az idő, de sajnos nem hozzáférhető a motorom...:(
Viszont a honda dióm IGEN :)
nehogy kerüljek egyet ;)
13fokot mutat az auto hőmérője, de nem telibe az autót süti a Nap :D azt hiszem elviszem apu motorját egy körre :D
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Mindenkinek Boldog Karit !
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Köd és jég mindenhol.
Nem...Alap helyzetben nem forgalmazzuk a Marushin-t, csak ha veszünk valahonnan készletet és van benne akkor.
Már sütöget a nap,szándékomban áll du robogni!