Van valakinek egyedi rendszámtartója?
Én múltkor linkeltem az enyémet. Két gond is van vele:
1. nincs rajta prizma
2. Eléggé be van húzva a hátsó lámpák mögé
Azon gondolkozok, hogy csinálni kéne egy másik tartót neki. Akinek van fényképe a sajátjáról, az légyszi ne tartsa vissza, szívesen megnézném.
Milyen anyagból érdemes csinálni, hogy ne törjön le?
Így néz ki most: kép
Akkor plusz az üzemanyag :)
Én is kérdeztem, hogy mehetek e sajáttal, azt mondták igen, de ugyanannyiba kerül :)
Ezért megyek Kawasaki ER-5 -tel. Fojtva is van egy kicsit, meg mégiscsak gyengébb. Elég furcsa utána visszaülni az sv-re.
Te, mint mindentudó -én sajnos nem voltam elég okos hozzá- Te megtudod találni az SV1000 gyári oldalidomos verziónak a gyári cikkszámát, tartóit illetve csavarjai cikkszámát? A neten lévő suzuki robbantott ábrás-cikkszámos oldalakon nem találom. Minden van de ez nincs... pedig gyári kellék
Ebay egy jó dolog ebből a szempontból.
Van ugye amelyik alapból nincs kiírva hogy mennyi a posta.
Na azoknak dobok egy üzenetet hogy mennyiért küldené.
Az értelesebbje az visszaírja hogy xy dodó a posta.
Ha még így is megéri akkor leütőm és kérek egy invoice-t.
mindenre van megoldás.
Vagy google fordító vagy a szabvány kérdésem ami el van mentve:
I am wondering of the delivery cost to Hungary?
I am
waiting for your answer.
Kind regards,
A gyökerebb az tuti nem válaszol.Azok viszont akik ebből is élnek (többnyire kinti bontósok) azok tuti.
A mostani féknyergek úgy jöttel hogy egy halom van fenn 4-6 pár amik 160-180 dollár körüliek rögtön 50-60 dodó postával............kössszzzzz nem.
Kivár az ember sűrűn ránéz-kutat és ráfutottam erre 99,99-ért.
Teszem hozzá hogy a legolcsóbb Suncoast-os 95 dolláros úgy hogy az egyiken landolt a motor és szípen fazonírozta.
Faszán tok én venni.A teljes motyó amit vettem az Keleti partról van ílyen tájról.Szerintem kicsit kevésbé simlisek mint a nyugati partiak.Onnan jött gixxer felső henger ami tele volt homokkal meg fejreálltak vele rendesen.
És mintha elismertebb lenne arra a trumph vagy csak jobban kedvelik a rövid zömök középkategórás járgányokat mint a vonatszerű csoppereket.
Ezért több a bontott motyó.
Nemigen...........mer igenis baszakodok de csak az alapos tyuningal nem ilyen indexek meg felnicsíkok (bár azon törpölök)
Meg plexik.
Komplett futómű és fék a fejlövésem.
Talán egy hasidom.
Karokat már kinéztem.
Még be kell valamikor néznem a márkakereskedésbe is mer hiányzik egy gumibizbasz a lengőkarról,két gyári tanktámasz gumi,kapott a balos markolat az is gyári kéne,meg 4 féknyereg csavar.
Vicces mert van az xbike-ban is de duplaannyi mint a gyári.
És az is rozsdamentes acél.
Ja és naná hogy a fékvezeték nem stimmel így azon is mókolni kéne.
Meg a váz színét is ki kéne törpölni hogy a karcokat ki tudjam javítgatni ideiglenesen mer baxxa a csőröm ha ránézek.
Úgyhogy van baj nyakon felül nálam is.
De kicseszett jó kis járgányt faragok belőle.
viszont látni csak éjjel látni...Nap közben elég gyengusz a fénye...