Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megbeszéltük, várlak!....
Fagyott ujjak?
At kene adnod a volant masnak te meg toltenel egy italt az oldalkocsiban , ahhoz a fajta futeshez se aram, se olaj nem kell
Boldog Uj Evet mindenkinek!
Vigyél egy olajkályhát. Oldalt elfér.
sokkal.......0° fölött volt illetve a közelében....akkor 170km-t motoroztam 1.-én......mondjuk most is annyit tervezek, de nem tudom mi lesz belőle...
Tavaly mintha melegebb lett volna.
szedem össze a ruhám.....sajnos a jawan nincs szivargyújtó(nem is bírná a generátor a fűtést) így a jó kis fűtésem nem mükszik....
Brrrrrr.
nincs fázós smile
Én meg most elhúzok(miután megettem az orrot) megtankolni a jawat a holnapi túrára...
Jézusom! ! ! !
Azt tudtad hogy egy orr van a tányérodban?
Legalább kifujta mielőtt odakerült?

Amúgy Boldog Új Évet mindenkinek én majd megyek bütykölni a pincébe.
Meló után.
Most ezt fogom megenni és B.U.É.K. Mindenkinek!
És brutál fékbetétet ,erős láncszettet ,jó futóművet ,tökéletes olajat,stb. stb.

Megint jót beszélgettem!
Na megyek is aludni.
Meg tapadós tartós gumit!
Nem tudom milyen állapotban leszek később, úgyhogy megragadom az alkalmat hogy boldog uj évet, kevés havat ,sok motoros szabadidőt kívánjak minden fórumozónak!
( Ja , és ócsó benzint! )
Nem is.Az ilyen már 2004-ben is divat volt,legalább is a Citadellán:
Köszi a választ!
Nagyon ráérsz.
Tomboló,mindent elsöprő nyomaték:

http://youtu.be/PsqUHB872Tw
Meglátjuk.
max a gumifüstnél kaphat, de ott sem olyat amit az utcán nem.....
Szal aszondod a stuntgépekkel csak alapjáraton pöfögtek a boltig és nemdohányzó is.
Na mindegy ha még fenn lesz tavaszra és eladtam egy jópár felesleges vackot megsasolom.
ha nem zörög nagyon a blokk akkor jó, nincs azokkal baj...bár a stunt gépeket nem szokták széthajtani, ott ritkán kell tiltáson járatni.....