Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk melóba van egy ilyen bika-egységünk, abban is ilyen no-6name spirálcellás aksi volt. 8 évig működött, a full lemerült 3000-es V6-os rönót beindította. Aztán egyik napról a masikra kifeküdt. Szétszedtük, és egy 14 Ah-ás aksi volt benne, A főnököm vett egy méretben pont beférű 12 Ah sima akksit, hát szartse ér . a spirál 450 amper indítóáramot tudott, a sima 120-at talán...
Nekem általában Yuasa akksik voltak és eddig mindíg beváltak..
dettó, szuszogok, mint turbós busa...
Várj! Te voltál postás nem?
Jóhogy!
Nagyon elkapta a nagymuternek!
Bejgli evés remélem megvolt mindenkinek.Én mos nyögök.
ami nem ott készül az hamisítvány
Minden kínai.
sima kínai....ennél azért van jobb...
Van tapasztalatotok erol az akkumulatorrol?
Oktober elejen leraktam a gepemet, egeszen zokkenomentesen mukodott.
Neha mondjuk elofordult, hogy nagy melegben leallitottam par percre, aztan kicsit nehezen indult ujra, de sosem okozott igazi problemat.

Ma hutovizet csereltem es be akartam inditani, de nem sikerult. Kinlodtattam 5 percig, de nem ment. Az akksi akkor lett cserelve, amikor vettem a motort, de egyaltalan nem biztos, hogy uj volt, mikor belekerult.

Nameg a masik dolog. Nem sikerult a gyari leirasnak megfelelo mennyisegu folyadekot utantoltenem.
Kimertem az 1750 ml felet fagyallobol es vizbol, de olyan harom deci kimaradt. Lattam, hogy a vizcsoben van egy leagazas, egy vekonyabb gumicso, ha jol tudom tagulasi tartalyba vezet. Lehet, hogy az uresen maradt es ezert nem ment bele az eloirt mennyiseg?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kellemes ünnepe(ke)t!
http://youtu.be/9CtMTBnXrgI
persze lehet leszarva is...
csak én......mert ismerem az életet és számomra egy rókának könnyedén lehet szarva is...
gondoltam, h lesz olyan modder aki megvalósítja Rudolfot (vö. Rudi) a pirosorrú rénszarvast...

De, h rókának nézzétek
Pedig én is beugranék postásnak.
mert a postások sosem a legjobbak lettek.....a jobbak elmentek katonának és távol voltak míg a sánta, gerincferdüléses erősen retardált postás kéznél(luknál) volt.......ezért nem szeretik a nők ha a gyerekeik egy környékről szednek össze párt maguknak........lehet, hogy testvérek...
Persze, mert hamar gyorsan, mert jön a férjem.... egyébként teljesen igazad van
Lehet jobb is hogy a postás bácsié.
Bár ahogy a mostani fiatalokat nézem elég elbaszott egy anyag a legtöbbje.
különböző statisztikák szerint a férfiak kb 30%-a nem a saját gyerekét neveli........hát ez van.... ....
Emmá tényleg nem mese.
Ez a Való Világ.
a fater soha nem jön rá mert nem józanodik ki és az asszony úgy is azt magyaráz be amit akar......