Nekünk melóba van egy ilyen bika-egységünk, abban is ilyen no-6name spirálcellás aksi volt. 8 évig működött, a full lemerült 3000-es V6-os rönót beindította. Aztán egyik napról a masikra kifeküdt. Szétszedtük, és egy 14 Ah-ás aksi volt benne, A főnököm vett egy méretben pont beférű 12 Ah sima akksit, hát szartse ér . a spirál 450 amper indítóáramot tudott, a sima 120-at talán...
Van tapasztalatotok erol az akkumulatorrol?
Oktober elejen leraktam a gepemet, egeszen zokkenomentesen mukodott.
Neha mondjuk elofordult, hogy nagy melegben leallitottam par percre, aztan kicsit nehezen indult ujra, de sosem okozott igazi problemat.
Ma hutovizet csereltem es be akartam inditani, de nem sikerult. Kinlodtattam 5 percig, de nem ment. Az akksi akkor lett cserelve, amikor vettem a motort, de egyaltalan nem biztos, hogy uj volt, mikor belekerult.
Nameg a masik dolog. Nem sikerult a gyari leirasnak megfelelo mennyisegu folyadekot utantoltenem.
Kimertem az 1750 ml felet fagyallobol es vizbol, de olyan harom deci kimaradt. Lattam, hogy a vizcsoben van egy leagazas, egy vekonyabb gumicso, ha jol tudom tagulasi tartalyba vezet. Lehet, hogy az uresen maradt es ezert nem ment bele az eloirt mennyiseg?
mert a postások sosem a legjobbak lettek.....a jobbak elmentek katonának és távol voltak míg a sánta, gerincferdüléses erősen retardált postás kéznél(luknál) volt.......ezért nem szeretik a nők ha a gyerekeik egy környékről szednek össze párt maguknak........lehet, hogy testvérek...
Nagyon elkapta a nagymuternek!
Oktober elejen leraktam a gepemet, egeszen zokkenomentesen mukodott.
Neha mondjuk elofordult, hogy nagy melegben leallitottam par percre, aztan kicsit nehezen indult ujra, de sosem okozott igazi problemat.
Ma hutovizet csereltem es be akartam inditani, de nem sikerult. Kinlodtattam 5 percig, de nem ment. Az akksi akkor lett cserelve, amikor vettem a motort, de egyaltalan nem biztos, hogy uj volt, mikor belekerult.
Nameg a masik dolog. Nem sikerult a gyari leirasnak megfelelo mennyisegu folyadekot utantoltenem.
Kimertem az 1750 ml felet fagyallobol es vizbol, de olyan harom deci kimaradt. Lattam, hogy a vizcsoben van egy leagazas, egy vekonyabb gumicso, ha jol tudom tagulasi tartalyba vezet. Lehet, hogy az uresen maradt es ezert nem ment bele az eloirt mennyiseg?
http://youtu.be/VStambh9Bmo
http://youtu.be/9CtMTBnXrgI
De, h rókának nézzétek
Bár ahogy a mostani fiatalokat nézem elég elbaszott egy anyag a legtöbbje.
Ez a Való Világ.