Az a legnagyobb baj,hogy ereszt a hátsó rendesen.Szóval mindenképp gumishoz kell vinnem.Vigyem el most is meg 1000 valahány km múlva ismét mert cserére szorul a kopás miatt?Nem vagyok Csekonics báró,hogy hetente gumishoz járkáljak meg kedvem sincs hozzá.Ígyis-úgyis csere érett
Na viccet félretéve,A KÖZÚT NEM VERSENYPÁLYA!
Kicsit vonz,hogy kipróbáljam.Nálam a conti road atack bizonyította ,hogy nem megy el 12000km-et.Most van benne 10000km és még talán van benne mondom talán,2000. 1,4mm a profil mélység szóval elvileg már nem is szabadna használni
Amúgy nem rossz gumi ám.....
Azér akarok olyat venni (mert árban kedvezőbb SZÁMOMRA mint a pr2)
mert ha azzal se tudom eltüntetni a csíkomat akkor bebizonyosodik,hogy semmi keresni valóm az utakon
Hehe, igen ilyenem van Vagyis Te pilot Road2 párti vagy. Most nézem párba 68E ft... Sok gumisnál voltam, de egyben mindegyik egyet értett. Januártól drasztikus mértékben változnak a gumi árak. Kocsi és teherben 20% körüli drágulás lesz, ami nyilván kihat a motorra is majd. Ezért veszek főleg még idén, és mivel ma ismét bejárom az országot ma nem is jövök haza gumi nélkül. Majd este mondom mi lett a végeremény
Én vélemények alapján vettem!
600-as (főleg csupasz) motorokat használó emberek gumijait nézegettem és faggattam Őket a saját tapasztalataikról.(Ezidáig úgy tűnik jót választottam a saját közlekedési kultúrámhoz....)
A másik út egy kicsit költségesebb ennél:ha tele vagy zsetonnal és szabadidővel,kipróbálod az összeset!
Ezen a képen milyen motor látható?!?Csak nem ilyened van?!?
Gumit venni vélemények alapján szó szerint lehetetlen. Nézegetem a "favorit" típusokat és 5 hozzászólásból 6 vélemény nő ki a betűdzsungelből. BT023 a legjobb majd kattintok kettőt és már írják is, h a 23-nál még a bt020as is jobb volt Ekkor határoztam el, h nem olvasok el több tesztet.
Megyek felnin
Ja egyébként kis előitéleteim vannak, mivel nem ritkán keresnek nálam Pannonia ,Csepel ,Komár ,Simson ,Mz,Etz gyári alkatrészeket ,na őket elküldöm elöbb időgépet venni. Mindíg irigyeltem azokat akik veteránoznak ,vagy rozsdás vasakból építenek trájkot! Hajrá Zoli ,ha kell valami azért szólj!
Így utólag én is Boldog Karácsonyt és sok havat kívánok mindenkinek ,Zolinak meg egy kicsit több eszet ,meg kevesebb szabadidőt mert úgy látom nincs teljesen egyensulyban a két dolog! Kedves barátom ,ezentúl az Üvegtigris túrák helyett járhatod a veteránbörzéket ,és adhadsz több ezer forintot egy megszakítóért!
ez nem így van. igenis sokba kerül ha az eredeti alkatrészekkel akarod újjá varázsolni a pannóniát. haverom is erre törekedett de nem mindig sikerült így is kb. 350 000 ft-ba van neki. nem érte meg de szép lett.
5700 alatt nem is látszik a kopás.
Kicsit vonz,hogy kipróbáljam.Nálam a conti road atack bizonyította ,hogy nem megy el 12000km-et.Most van benne 10000km és még talán van benne mondom talán,2000. 1,4mm a profil mélység szóval elvileg már nem is szabadna használni
Amúgy nem rossz gumi ám.....
Vagy állványra és két téglát a kézbe.
mert ha azzal se tudom eltüntetni a csíkomat akkor bebizonyosodik,hogy semmi keresni valóm az utakon
Esetleg.
600-as (főleg csupasz) motorokat használó emberek gumijait nézegettem és faggattam Őket a saját tapasztalataikról.(Ezidáig úgy tűnik jót választottam a saját közlekedési kultúrámhoz....)
A másik út egy kicsit költségesebb ennél:ha tele vagy zsetonnal és szabadidővel,kipróbálod az összeset!
Ezen a képen milyen motor látható?!?Csak nem ilyened van?!?
Megyek felnin
Te miért nem alszol? A Jézuskát már lekésted!