Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom.
Magamból kiindulva az átlagos emberkének gyakorlatilag tökmindegy mert ha gyön a kanyar úgyis túlfékezi magát.

Kérdés a 600-as CBR F4i-knek a blokkja mennyire birja a gyilkolást?
Érdemes egy volt stuntgépet megvenni pályázásra vagy menekülni messzire?
Itt inkább alapvető gond, hogy egyáltalán egy ilyen gumit tesznek fel gyárilag egy ilyen gépre ami ugyan túrsportnak van titulálva, de inkább utcai sportolásra használják mint lassú túrázásra.......és akkor ott a gond, persze még fakerékkel is lehet balesetmentesen vezetni, de azért jobb ha nem csúszik nem kéne mindent a szerencsére bízni..... .....persze van pár rossz gumiválasztás a motoroknál, de ez lehet, hogy épp azést van mert így hamar lecserélik ezeket....
Pedig a cikked (lásd:[46500] ma 02:32) utolsó sorában leírtakról azt gondoltam,hogy ezek a megállapítások egy független,hosszútávú teszt eredményei......
Mondtam én hogy megalapozott?
Tökamatőr pilóta személyes érzései volt nem objektív szakmai tapasztalatok alapján írt elemző cikk.
Ezért is szokom hallgatni a nálam tapasztaltabbakra.
A D220 túragumi,ne tévesszen meg a "Sportmax" elnevezés!(esetleg egy kis jóindulattal nevezhetjük sporttúrázónak......)

A 207-es meg a 208-as inkább(!) sportgumi,nem egy kategóriába tartoznak a 220-assal,úgyhogy az összehasonlításuk nemigazán megalapozott(szerény véleményem szerint).......
Ja nekem detto.A D220 annyira szar volt hogy már a szalonbn lejött a D208 sem volt a legjobb bár legalább tapadt valamit míg gyorsan le nem kopott majd jött a 207-es ami szarabb volt mint 208-as bár ez is kopott de nem annyira közben volt M3 ami szintén őőőőő tapadt...............vagy kopott ...............má fene se tudja szal a lényeg a Pr2 ami tapad is meg nem is kopik meg néha csúszik is szal univerzáslis.
akkor én erősítem a szabályod!

éljen az 1%.

szerintem a mostani M5-öm szarabb mint az M3 volt félig lekopva...
Én asszem nem is fogom,bár valószínű(már az árát is tekintve,meg azt,hogy 2 komponensű),hogy ez a PR2 Bridgestone "megfelelője".

Én maradok a Michelin-nél...............engem meggyőzött.
Oszt mit össze keccsöltem hogy barumot tudjak venni a wartira anno.
Ezt ugyan még nem próbáltam, de nem fűzök hozzá több reményt mint anno a BT.21-hez....arról is mit össze zengedeztek, de egy zsákutca lett belőle....persze megint csak a tempó....mert hát attól függ minden, van akinek a macadam is jó...
Na feladtam a hirdetést amitől tiszta 5E ft nyereséget várok az elkövetkezendő 1-2 hónapban Na nem, akkor utána elkopik
Asszem ez a típus ajánlott inkább a Te gépedre,ennek is a GT változata:

http://www.bridgestone.com/pro...

(vicc vót)
Nem kell.

Viszek.
Jó.. megyek a kötélért és felakasztom magam
Igazából én Kb megkérdeztem a fórumot meg kinyitottam a motorrevüt.A Pr2 már jó ideje élvonalban végzett a motorrad tesztjén utcai fronton.
Mivel azért már csak nem kenik meg minden évben a gyárak ezt a tesztet így ezekre alapozva én döntöttem.
És szerintem jól.
Jáccósgépre nem ezt tenném(arra ot a használt pályagumi) de utcára az én tudásomra tökéletes még pályázni is.
Na még gondolkozom mi legyen... úgyse most rakom fel. Télen nemnagyon vesznek gumit, szezon elején tuti elmegy. De durva, h vásárlás után 12percel már árulni akarom
nekem német rendszámom van:)Persze legálisan,lakás mellé járt,parkoló helyhez.(nemenyém:) )
Ha el tudod akkor tedd gyorsan......
Hmmm...
Adjam el 55ért akkor? Na most jó kedvem lett megint
De, ezzel mellényúltál.....csúszik mint állat és ehhez még kopik is.....persze ha lassan mész nem lesz gond.......itt szinte mindenki a PR vagy PP2-őt javasolta utcára vagy a Contit.....ez kb. olyan mint a D220...
Úgylegyen.
Az a baj a véleményekkel, hogy úgylátom mindig amit vesz éppen valaki az a legjobb. Vagyis az előd az esetek 99%-ban szarabb volt mindig. Tehát elfogultak az emberek szerintem. De sajnos vagy sem... ez majd eldől, nem Pilot Road lett hanem BT 021 párba 50 forint sem volt számlával. Jót erről is rengeteget írtak. Mellé annyira nem nyúlhattam. A cél bejárni vele a tengerpartot meg néhány Alpesi országot
.......s ezúttal szárba is szöki.

(Ugrimucus centurió Asterix)