Jó ez a vidi Zoli!
Sztem sem érdemes 5000 alá engedni a fordulatot,különben nehéz szépen tartani az íveket ha csuklik a motor.
Őszintén szólva az "életre nevelő szerpentineken",nagyon hasonló stílusban tolom a bandittal,mondjuk az sor 4............ilyen fordulatokról történő visszaváltásoknál meg minden motor szitál,nem kell ezen parázni csak keményen tartani combbal meg markolni az első féket!
Jobbára a karácsonyi bejglin de még mindíg bizgat az olcsó pályagép gondolata.
Bár egyenlőre pénztelenség apropóján elnapolva.
Ruhát vettem a maradékon.
Kommentben ki lettem okosítva hogy a gixxer feltartásában SV-vel az agyonpörgetés a legjobb taktika.
Majd jövőre kipróbálom euroringen hogy milyen is ez a dolog.
Ha meg kiesik a blokk alóla akkor reklamálok.
az R tényleg szitálós, akár sima úton is ficereg a kormány.Ezresnél nem éreztem...180nál olyan mintha zsinóron húznák... Kényelmes, méltóságos és nyugodt
Gyerekek, olyan jó az idő, h mentem ma gurulni egyet a kicsikével
szerintem ez egy mérnöki kudarc (mit kudarc,akasztófára az ilyet!) hogy engedik hogy egy motor ilyet tehessen Tegyenek rá szitagátlót gyárilag ha tudják hogy szar...ja hogy drágább lenne 50ezerrel?És?Nem olyan mindegy már hogy 2,1 vagy 2,15 az új ára?
Én közúton is a visszaváltás előtt, (ha nem gyorsításról van szó) gázfröccsel váltok vissza!
Így sose szitál be a valaga!
Marad a "kis" lábonjáró pályaördög SUZZY-m!
Jó ez a vidi Zoli!
Sztem sem érdemes 5000 alá engedni a fordulatot,különben nehéz szépen tartani az íveket ha csuklik a motor.
Őszintén szólva az "életre nevelő szerpentineken",nagyon hasonló stílusban tolom a bandittal,mondjuk az sor 4............ilyen fordulatokról történő visszaváltásoknál meg minden motor szitál,nem kell ezen parázni csak keményen tartani combbal meg markolni az első féket!
Más ívek amerikában?
Bár egyenlőre pénztelenség apropóján elnapolva.
Ruhát vettem a maradékon.
(Új motor előnyei a szalonban!)
Kommentben ki lettem okosítva hogy a gixxer feltartásában SV-vel az agyonpörgetés a legjobb taktika.
Majd jövőre kipróbálom euroringen hogy milyen is ez a dolog.
Ha meg kiesik a blokk alóla akkor reklamálok.
Biztositas.hu,Netrisk.hu.
Bepötyögöd az adatokat és kiköpi a rendszer melyiknél mennyi.
mennyi most kb egy 650es sv éves biztosítása?
A Judeai Nemzeti Felszabadítási Front Öngyilkos Kommandója?
Brian Élete
Youtubon nézzétek
Fent van az egész :D
Szerintem alap mű.
És majd a többit észreveszitek.
Van benne olyan ami most is igaz kis hazánkra :)
Gyerekek, olyan jó az idő, h mentem ma gurulni egyet a kicsikével
mert 2,1-em sincs :D