Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha visszadobod 2-be vagy 1-be olyan 8000-es fordulat körül,adhatsz bármilyen gázfröccsöt,ha nincs csúszókuplung,tuti,hogy szitál!
Dugóhúzó effektus az nagy király..........jól lehet kifelé csapatni belőle egykeréken!
A visszaváltás mehet magas fordulaton, ha hallott a rider a gázfröccsről féktávon!

Én közúton is a visszaváltás előtt, (ha nem gyorsításról van szó) gázfröccsel váltok vissza!

Így sose szitál be a valaga!
mer ott máshogy görbül a föld és ezért az összes kanyar kap egy kis "dugóhúzó" beütést.(tudjátok,laguna seca)
Én is gondolkodtam rajta, de logisztikai problémáim lennének egy olcsó pályagéppel!

Marad a "kis" lábonjáró pályaördög SUZZY-m!
Sziasztok!

Jó ez a vidi Zoli!
Sztem sem érdemes 5000 alá engedni a fordulatot,különben nehéz szépen tartani az íveket ha csuklik a motor.
Őszintén szólva az "életre nevelő szerpentineken",nagyon hasonló stílusban tolom a bandittal,mondjuk az sor 4............ilyen fordulatokról történő visszaváltásoknál meg minden motor szitál,nem kell ezen parázni csak keményen tartani combbal meg markolni az első féket!

Más ívek amerikában?
Jobbára a karácsonyi bejglin de még mindíg bizgat az olcsó pályagép gondolata.
Bár egyenlőre pénztelenség apropóján elnapolva.
Ruhát vettem a maradékon.
Oszt min?
Én meg gondolkodom.
Nem CSÍT ez, csak lehetőségek jól irányzott kihasználása!

(Új motor előnyei a szalonban!)
De jó, hogy nem láttátok a "szerencsére" megsemmisült E-ring onboardomat! Na ott megy tovább is mint piroska!
cheater
Nekem 6240.- / év! De "25" kW-os!
ez egy idióta de vannak ilyenek,rá kell hagyni.Persze amcsiba 9ezertől húz mert más a levegő .
Na ezse semmi.Amcsiban még a kanyarok is máshogy ívelnek.

Kommentben ki lettem okosítva hogy a gixxer feltartásában SV-vel az agyonpörgetés a legjobb taktika.
Majd jövőre kipróbálom euroringen hogy milyen is ez a dolog.
Ha meg kiesik a blokk alóla akkor reklamálok.
5e-30e-ig.
Biztositas.hu,Netrisk.hu.
Bepötyögöd az adatokat és kiköpi a rendszer melyiknél mennyi.
az KB millió és 1 dologtól függ.Hány éves vagy,hol laksz,mennyi ideje van jogsid stbstb...?
szaisztok!
mennyi most kb egy 650es sv éves biztosítása?
Mi?
A Judeai Nemzeti Felszabadítási Front Öngyilkos Kommandója?
http://youtu.be/RVYc8IVNc4A

Brian Élete
Youtubon nézzétek
Fent van az egész :D
Szerintem alap mű.
És majd a többit észreveszitek.
Van benne olyan ami most is igaz kis hazánkra :)
na ugye .
Koszos lesz a motor.
az R tényleg szitálós, akár sima úton is ficereg a kormány.Ezresnél nem éreztem...180nál olyan mintha zsinóron húznák... Kényelmes, méltóságos és nyugodt

Gyerekek, olyan jó az idő, h mentem ma gurulni egyet a kicsikével
teljesen mind1, főleg nekem....

mert 2,1-em sincs :D
szerintem ez egy mérnöki kudarc (mit kudarc,akasztófára az ilyet!) hogy engedik hogy egy motor ilyet tehessen Tegyenek rá szitagátlót gyárilag ha tudják hogy szar...ja hogy drágább lenne 50ezerrel?És?Nem olyan mindegy már hogy 2,1 vagy 2,15 az új ára?