Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van megoldás mindenre.. Soha többet nem mentem annyival és akkor nem szitált be az eleje.Mondjuk azért érdekes a dolog mert ugye az sv 1000 az gyárilag kormánygátlóval szerelt
A csutkakormányosok szoktak! Én annó a GS 500-on és az ex kis CBR 125-ös libakergetőjén éltem át csapkodást, de az SV-m is volt már, hogy ~200 környékén megfogott egy göröngyöt az úton és rázta mint rioban a szambatáncos!

Ilyenkor tudni kell észnél lenni és nem befosni!
Nekem nagy sebességnél az sv is szitált pedig csak egy sima autópályamenet volt Nem volt vészes de tény,hogy szitált egy kicsit.
Szitagátló nekem is fel fog ugrani tavasszal!

Mikor felváltasz 2-be és lerakod az elejét akkor szitál mint a picsa!

(Állítólag! Nekem csak mesélték! )
azon én is gondolkodtam
A pardi nagyon szórja kifelé a kipufogóit.Vannak zsír állapotúak jó áron..Bezzeg nyáron mikor én akartam venni..
Még a szitagátlón törpölök nagyon hogy kéne e.
A 16e-res új izé.
Nem tom hogy állítható e vagy nem is kell állíthatónak lenie.
Ma újra, beindítottam SUZZY-t!

Elsőre pöcc röff! Járt egy jó fél órát és olyan kis aranyos volt! Várom a tavaszt és viszem pályára! Úgy szeretne menni éreztem rajta!
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Na így képzelem el az én "KIS" SV-m!
60K.
Hirdetése.
Adatlapon.
Érdekelne, de mennyi?

budmyke@gmail.com
Amit én banki lefoglalt autók címszó alatt láttam az minden volt csak nem autó Banki lefoglalt motorokat meg jórészt csak a neten láttam de azokból is elég volt annyi..
Gondolom nem így lett eladva a tiéd sem hanem úgy,hogy volt gazdája a motornak
Merre vannak?
Már a gondos tulajok.
Üdv!
Eladóvá vált a sport kipuffom:
Two brothers titán kb 5ekm-el.
Könnyű, nem melegszik annyira.
Szép hangja van.
Hang elhalkul utazósebességnél.

Számítógép cuccot(4gb ddr3 ram, core2duo E8xxx,8800GT és hasonló) beszámítok.
De hál Istennek vannak olyan tulajok aki jó szervizbe járnak, hozzáértőkhöz ahol kiválóan leszervizelik és kitűnő tanácsokat adnak és így megőrzik egy motor tökéletes állapotát akár 10000km-es koráig is......
ja, szemetek ezek a tulajok, csak hajtják csak hajtják és leszarják a későbbi vevőket....állatok....
Na ezért nem vennék én banki lefoglalt motort..Lehet olajat sem cserélt benne a tulaj és hajtotta mint a barom
Ha valakinek szüksége van sv üléspúpra, egy korrekt ajánlatért megválok tőle. Fekete, de nem tökéletes a fényezés.
Előre is nagyon szépen köszönöm:):) nagy segítség lenni mert így látatlanba még nem mertem neki állni
biztos került bele fluxus kondenzátor
annál több....
Azért az a 16.100 km is meredek kicsit... Úgy emlékszem Sanyinál min. a duplája összejött...
Na ma megnézem melliket vettem.
A mostani ez a sima 10w40.Nem éreztem semmi különöset.Utána az egyel jobbat kértem Lacitól de hogy melyik az azt passz.
Mit jelent hogy erősen használt?
Valami erős ember nyomorgatta?