Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is hülye ötlet... .
mé nem rögtön megdumálszos olajat?az biztos, h energiadús
azt szivesen megnézem.
bundáskenyeret lool
Akkor vénásan infúzió módjára! Mellé nyugodtan lehetne kötni a bundás kenyeret is, hogy még több energiám legyen
Jaja, egy pár óráig feldob aztán puff...de ezért kell a 6decis:)Visszazárható és tudod adagolni:)
Ha meg hálózsákos akkor csak olyan kútnál érdemes alukálni ahol van kamionos részleg hogy normálisan tisztába tedd magad
RedBull?
Nekem semmi ilyen nem hat!Egésznap melóztunk és este már hulla fáradt voltam ittam olyan szárt és kb Győrtől volt Solymár határáig jó! (Győr-Törökbálint autópálya) Utánna majdnem bealudtam az S-kanyarban ahol nem túl egészséges! Ennek már vagy 5 vagy 6 éve.
Na azóta se változott nálam ezeknek a hatása! Felpörget.. aztán mint akit agyon lőttek! helló!
Április még cidris nem?
Augusztus 20 meg pont szarul jön ki szombatra.Az meg csak 2 nap nem 4.Bár 2 szabi jobb mint 4 de hétvége lesz megint a sok lakóautó.
Baze ennyi szalámis zsömle nincs is.Rendes kaját kéne enned.
Aludni lehet a parkolóban hálózsákban is.
alvás?AMATŐR!

4*0,6 Bomba = 4*299 ft = 1200ft

30,200Ftből meg is úsztad.Azt még sátor se kell...
Áprilisban és szerintem aug 20-a körül, de meg kéne nézni a naptárt.......olyan messze van, ott a jobb sarokban
na majd meglássuk!
nem tudom Faterék hogy mentek ő 1000-1200 mondott kocsival mondjuk az 1500 oda-vissza nem sok. Akár 1 seggel is
360 szép magyar Forinttal számolva és 5 lityis fogyasztással 27e HUF a benya... Hmm
Kéne olyan motor amin lehet sátrazni
Az Evés az nem gond reggel 2 zsömle délben 2 zsömle este 2 zsömle szalámis mind :D az legyen pl 150 FT két napnál nem kell több az máá 28e HUF+ innivaló legyen 29e HUF
Alvást még nem tudom
Akkor hajrá.Én megcéloznám juniust mikor van 4 napos hétvége?
Félpanzióval 28€-t fizettünk legutóbb......igaz onnan még plussz egy 100-as a sasfészek......szerintem a német határ környékén is találhatunk hasonló áron szállást, amúgy egy ismerősnek németországban van egy vendéglője a bajor részen, talán szállás is, de ha az nincs akkor biztos tudna intézni....
Benzint számold de a honda alig eszik.
Szállás 3 éjszakára 100 ejuró reggeli-vacsorával.
Én azt mondom 80e ből bőven ki lehet jönni mindennel 4 napra és benne van a fagyi,süti,kávé,üdítő stb is.
Lehet skótosan is campinben Lidlis kajával meg otthonival szerintem 40-50e ből kijönne.
Szállást szeretik KP-ben kapni meg a költőpénz bezin és egyéb mehet kártyáról forintban akár.
Nem veszélyes......20€ körül van a szállás, de találni már olcsóbbat is Raurisban ha szerencsénk van és a kaja megoldható olcsóbban is mint az étterem, amúgy azok drágábbak mint itthon.......km-ben kb 1500 oda-vissza....
Sasfészek engem is érdekel...
Csak kérdés mikor és mibe fáj!
Mert úgye a középalsóalacsony fizetés nem túl sok mindenre jó
Biciklis? ? ? .............Milyen biciklis?
Lakóautó,na az volt dögivel.
Biciklisre nem emlékszem csak fenn a hegyen.De azok nem kocsival mentek fel?
azt a pár biciklist nem volt nehéz megelőzni...csak a mögötte összegyült pár km kocsisort
Amúgy az olasz részt hétvégén ki kell hagyni, olyan tömeg volt mint állat és azokon a szűk utakon még motorral is nehéz volt az előzgetés.......
"flexibilis vagyok mint az RB6 szárnya"
Amúgy nem ott volt a trükk,az egész futómű hasalt meg és senki nem szurta ki
Az alpokba nem nagyon kell szervezkedni nyáron, legfeljebb a tengerparton lehet tele még a kemping is..........amúgy ha május-június a cél akkor még mindenhol van hely......
nehezen megy 140et mikor 134 a vége

(125)
Csodálkoztam is hogy így volt szervezve.
Mindíg a legfontosabb a szállás (Még ha camping akkoris).Ha az le van szervezve akkor nincs gond.
Hogy ott kinek mi az ingere az már tényleg ott tervezzük meg.
Bár sarokpontok lennének de lényegében kötetlen.
Alpenmaster meg ott van a motorrevüben.
Ez csak az első rész van több útvonal minden részhez.De a régebbiek is jók.
Kedvcsináló.