nem, nem szerveztem sokat, de láttam a hibákat amiket én nem követtem volna el, plussz, tudom, hm ennyire kényelmes fajta vagyok.Tehát ami nekem is jó, az másnak sem lehet rossz
Ja és szervezésben nagyon flexibilis vagyok.
konkrét példa korzikáról: a srác (szervező) kijelenti, h max. 6-8motor, 10fő 1 autó...Ehhez képest a szigetig mentünk úgy ahogy együtt, a szigeten meg semmi nem volt megszervezve, esténként kempingvadászat volt...Ergo, akár 1-2ismerősöm is simán jöhetett volna, azt akkor legalább tényleg cimbikkel gurultam volna...
nekem nem mennek ezek az adhoc túrák...persze, ha többet lennék otthon, sima ügy lenne...
nemtom merre megy az alpenmaster, de azt is meg lehetne kóstolni
Sajnos ez nekem nem jön össze, ha minden jól megy legfeljebb 1 hetem lesz egyben szabad viszont 2db 4 napos ünnep lesz jövőre, mindkettőre valamit tervezek.......majd kiderül...viszont egy laza 2-3 napos osztrák téli autós történet lehetne...
Nincs valami tapasztalatotok, hogy a környező országokban mennyire toleránsak a hangos kipuffokkal kapcsolatban?Ilyen túrát tervezek én is, de nem szeretnék basztatást sem.
Én valami olyasmin törpölök hogy 2-3 szállásos körút szer dolog.
Mondjuk 1-2 éjszaka Rauris utána 1-2 éjszaka digó részen a Garda tónál és visszafelé a Horvát tengerpart.
KB 1 hét-8 nap.
Bár lehet a Horvátot másik időpontra rakni.
Nos valamikor ráérős időmben karácsony körül nekiesek túrok valami útvonalat és felteszem véleményezésre.
A Sasfészek benne kéne hogy legyen meg az a gát amit képen már láttam de meg kéne nézni.
Az olasz rész ahol az Alpenmaster volt most az sem lehet rossz.
Ezt most úgy írtad mintha egy csomó túrát szerveztél volna már.......vagy csak mi nem tudjuk?........amúgy jó annak aki előre tudja, hogy mikor ér rá, én biztosan megyek jövőre is párszor csak úgy ad-hoc horvát és osztrák gurigákra....és persze több rövid szlovák......meszebbre szerintem se időm se pénzem nem lesz.... ...........
Én se vagyok az a nagy szabadidős ember de egy hetet tuti kiveszek legalább egyszer.