Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a gyári gumik vannak rajta és annak a közepe van csak megkopva, szervízkönyv is meg van, első tulajé volt 2007 08 forgalomba helyezésű. De már tegnap vettem rá 1 garnitúra conti attac ll. gumit , hogy tavasszal csak menni keljen vele.Arról jókat irtak,remélem jó is lessssz!
Hát ez nehéz ügy lesz.
Jópár forma létezik és nemjó egyiké a másikhoz úgyhogy ez igazi lakatosmeló rápasszítani.
Én ugyan a karácsonyi 3 napban nekiesek az enyémnek de az tuti nem lesz jó méret a tiedhez.
Akkor énnyertem.Keveset drágáért.
Nekem meg kb 30 liter Motulom van, vihető ócsóé :D
Hellosztok tudna nekem valaki segíteni sv 650s re szeretnék has idomot felrakni, már mégis van az idom csak tartó konzol nincs hozzá ,ha valakinek van ilyenfajta szerkezetről képe és ezen felül mérete is az legyen kedves nekem jelezni előre is nagyon szépen köszönöm
Még van 2 deci motulom jópénzé vihető.

Megy bele valamilyen repsol.Asszem fullszintes 10w40.
Köcsög hideg és meló miatt még mindíg kell 1200 Km.
Motul 5100 10W40!
Motul 5100 10W-40 részemről. A többiek meg majd elmondják.
Ja és ahogy Zoltán írta, Castrolt ne :)
szia !
szép a motorod.
Ezt ne kérdezd....mindenki másra esküszik ....amúgy nagyon nem tudsz mellényúlni semmivel és a szinkronnál nézd meg, hogy kell-e állítani mert ha igen akkor nem 12000 van benne vagy azt pályán töltötte...
Ujjé.
10w40-es.
Ne castrol actevot.
Hali mindenkinek.Most vettem a gépet.650s Tavasszal lesz 12.ezres szervíz és érdekelne , hogy milyen olajat vegyek bele?Szervízbe csak szinkronra akarom vinni.Válaszokat előrra is köszönöm.
Talán.De ha mégsem,ez egy kanyarvadásznak ez nem jelenthet gondot!
Erre nem is gondoltam, igaz később sem ......tényleg, van akkora lejtése a dunának pestig, hogy simánn leszánkázzon?
Ha meg befagy,elég egy traktorgumi belső és még száraz is marad.........
Kéne egy felfújható kajak és amíg nem fagy be a duna könnyen lejuthatsz...
Itt hó már csak mutatóban, viszont -9°C :)
na, lesz az meg tobb is....

kolnben ragadtam es nem latok a pipatol...3 oran at ultem a ki****tt k****a gepen, mire a faszfej nacik lelottek az osszes gepet...

a legnagyobb reptereket mindent toroltek...persze, mindez 11 utan derult ki, kb. 4repulo*150ember vart az informacional, h adjanak valami tampontot a jovovel kapcsolatban...

naggggyon teli a faszom....
hol .
Pangás van.
ugye hogy ugye, nem én mondtam
Szevasz! Ma nem volt semmi ilyesmi, csak egy intenzív osztályon hoztam rá az orvosokra a szívbajt. Minden betegörző monitoron szimuláltam egy kis szívmegállást, látni kellene azokat az arcokat amikor elkezd szirénázni a monitor, sosem bírom megállni röhögés nélkül

Bent volt a lakásban.
Viszont ha erről megállapítod a hosszát nagyon tudsz valamit.
S zervusz Laller!Na ma hány szabadon garázdálkodó testrésszel találkoztál?
mintha pár centivel rövidebb lenne a kelleténél, lehet csak összement a hidegben