Azon a 3-4e dodon megvan egy ezres.
Bár nem rossz móka lenne elszórakozni egy ilyen 750-esen.
Kawa 636 első futómű ilyen bizgere hengerszett,dinoyet öhlins állítható hátsórés woodkraft lábtartók és kész a racsing SV.
Azé' a szeleprugó+veztengely tuningot nem nagyon alkalmaznám vagy legalább 15000-ként a vezláncot cserélném... ....a többi nem rossz dolog......persze karbisba dynojet kitt, spricnisbe pc vagy motty kell....
Há nem láttad plusz 85 horsepower vagy 100.
Végülis 750 köbcentire hízik.
A turbó meg veszélyes elégé.
Gondolj bele.beesel egy kanyarba és ráadva a tüzet,turbólyuk van és lökésszerűen indul meg.
Tuti hasalás ha nem vagy menő.
én menőnek akarok tünni,de nem vagyok eléggé tökös a 180as gumihoz.Ha áthuzom a 160at az oldalán és átírom azzal a fehér filccel akkor leszek annyira menő mint az akinek kamu karbon (matrica)-val van burkolva a motorja?Vagy neonnolva orrba szájba?Vagy még rakja rá pár teljesítmény növelő (tuning, túrbó, 4wd) tescos matricát?
KB ugyanannyi most accijóban 68e a PR2.De teljesen más a felhasználási mód és a területe.
Ringre meg felmegyek én skótkockás plédbe csavarva is csak nem leszünk ugyanolyan gyorsak.
Ha majd felnövök és megtanulok motorozni veszek tapadós gumit.
76 ezerért én 2 pár Corsa 3 gumát vettem, amiből a hátsó elmegy 8-9e km-t az első meg 12 körül...és még a ringre is felmehetek vele az én szintemen persze
Szeretem a bütykölgetést.
Bár nem rossz móka lenne elszórakozni egy ilyen 750-esen.
Kawa 636 első futómű ilyen bizgere hengerszett,dinoyet öhlins állítható hátsórés woodkraft lábtartók és kész a racsing SV.
Végülis 750 köbcentire hízik.
A turbó meg veszélyes elégé.
Gondolj bele.beesel egy kanyarba és ráadva a tüzet,turbólyuk van és lökésszerűen indul meg.
Tuti hasalás ha nem vagy menő.
NGK CR8E: 1750Ft
NGK CR9E: 1850Ft
NGK CR8EK: 2500Ft
NGK CR9EK: 2400Ft
Azseénvagyok.
Ringre meg felmegyek én skótkockás plédbe csavarva is csak nem leszünk ugyanolyan gyorsak.
Ha majd felnövök és megtanulok motorozni veszek tapadós gumit.
76 ezerért én 2 pár Corsa 3 gumát vettem, amiből a hátsó elmegy 8-9e km-t az első meg 12 körül...és még a ringre is felmehetek vele az én szintemen persze