Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a zöld spiné tuti ott lesz nagyon gyanús az nekem
Végülis ha lenne egy többé-kevésbé épkézláb karbis S-es svm gombokért el lehetne szórakozni vele.
Szeretem a bütykölgetést.
az fika.Még mindig a teljesítmény növelő matricára szavazok.
Lenne meglepetés jó kezekben....
Azon a 3-4e dodon megvan egy ezres.
Bár nem rossz móka lenne elszórakozni egy ilyen 750-esen.
Kawa 636 első futómű ilyen bizgere hengerszett,dinoyet öhlins állítható hátsórés woodkraft lábtartók és kész a racsing SV.
citadellára jön valaki?....én egyenlőre megyek....
Azé' a szeleprugó+veztengely tuningot nem nagyon alkalmaznám vagy legalább 15000-ként a vezláncot cserélném... ....a többi nem rossz dolog......persze karbisba dynojet kitt, spricnisbe pc vagy motty kell....
Há nem láttad plusz 85 horsepower vagy 100.
Végülis 750 köbcentire hízik.
A turbó meg veszélyes elégé.
Gondolj bele.beesel egy kanyarba és ráadva a tüzet,turbólyuk van és lökésszerűen indul meg.
Tuti hasalás ha nem vagy menő.
és ettől menni is fog?szerintem egy jól átgondolt túrbo matrica többet ér...
Aszonggya.FR mondta van big bore szett a sövöhöz.Utánanéztem és tényleg van.Küld meg vele és máris menő leszel.
*rakjak...esetleg tanuljak meg írni?
én menőnek akarok tünni,de nem vagyok eléggé tökös a 180as gumihoz.Ha áthuzom a 160at az oldalán és átírom azzal a fehér filccel akkor leszek annyira menő mint az akinek kamu karbon (matrica)-val van burkolva a motorja?Vagy neonnolva orrba szájba?Vagy még rakja rá pár teljesítmény növelő (tuning, túrbó, 4wd) tescos matricát?
Gyertya akció!

NGK CR8E: 1750Ft
NGK CR9E: 1850Ft
NGK CR8EK: 2500Ft
NGK CR9EK: 2400Ft
Akkor nem vagyok menő!

Azseénvagyok.
Pláne ha még meglátod milyen csini rojtos utipléd.
nincs, de már minden menő csávónak 180-as figyel a 650-en is
persze, hogy nem leszünk ugyanolyan gyorsak, mert ahogy meglátlak a skótkockás plédbe csavarva, rögtön a gumifalban kötök ki úgy fogok röhögni
Ja. És a Corsa 3 van 160-asban?
KB ugyanannyi most accijóban 68e a PR2.De teljesen más a felhasználási mód és a területe.
Ringre meg felmegyek én skótkockás plédbe csavarva is csak nem leszünk ugyanolyan gyorsak.
Ha majd felnövök és megtanulok motorozni veszek tapadós gumit.
kimaradt, hogy alatt, tehát "30 alatt"
Jaja, az van Pirelli Corsa 3, amitől eleinte kicsit tartottam, de picit leengedve a nyomásból teljesen jó lett.
Mennyi is volt a garnitúra?

76 ezerért én 2 pár Corsa 3 gumát vettem, amiből a hátsó elmegy 8-9e km-t az első meg 12 körül...és még a ringre is felmehetek vele az én szintemen persze
Nana, nem én beszéltem dugásról, boronáljátok össze Jégemberrel...különben is, ami 30 szórakozás az felette már munka
Igaz!