Én kiszoktam nyomtatni az előadás anyagát (ábgeo,3-4oldal),mert laptopról nem tudok hatékonyan tanulni.A kémiát meg végig jegyzetelem (mondjuk letölthető lenne),de nehezebben megy,és így jobban megmarad.
mikor én jártam fősulira még a lapitopi se volt elterjedt cucc.
Hogy most az ,az meg azért van mert a sulik túl lusták és mindent feltolnak a hálózatra amit csak net közelben lehet elérni.Mondjuk kóterban így elengedhetetlen kellék a noti.Suliban meg ha leültök közösen tanulni(mi szoktunk)akkor is hasznos mivel azon van az előadás anyag (nem papíron).
Az is igaz,hogy mivel így vannak a jegyzetek hálón és nem kell megvenni a nyomtatott verziót jóval gazdaságosabb a tanulás is.
bizony a laptop marha jó dolog,hogy a netbookról már ne is beszéljünk Akkora mint egy A5ös füzet és alapvető dolgokat simán meglehet vele oldani...zseniális.
Azért nem veszek wifiset ,hogy megnézzem az időjárást.Azt megnézem Hajnalban mielött elmegyek dolgozni.
Totális Anti-okos mobil-os vagyok.A laptopot viszont baromi jó kis találmánynak tartom.
Zsebben simán birja egy éve.GPS,telefon,kulcs,személyi,pénztárca,üdítő,esőruha és megszakad a motor a cucctól.
Na meg a bűrcuccom is annyira passzentos hogy a bankkártya,személyi,forgalmi,telefon kombót sem tom hova tenni hát még egy autós GPS-t a töltőjéve.
Vifi meg hullajó egy mekdönciben netet lopva nézni az időjárást.
Szerintem ez a telefon dolog túl van lihegve.Én arra használom a telcsit amire kell,telefonálni.A gyártók úgyis arra tervezik,hogy 2-3 év aztán kuka.Az érintő képernyő meg baromi sérülékeny és miért jó a mobil ha emiatt egy kofferben kell tartani?
Kapacitív kijelzősnek elég jó az "érinthetősége,viszont baró drága és nem annyira kiforrott.
Gps minek ha van rendes,wifi meg...kibírom azt a pár órát amíg nem vagyok net közelbe...
Mennek a keverések,a szoftverekkel ami megint csak arra jó,hogy szabadidődben otthon töltögesd le a netről a frankóbbikat aztán ra a telóra ami persze nem működik megfelelően és kezdődik elölről a móka....
Meg amúgy is ,egy ilyen munkás embernek (mint én) nem való érintő kijelző mert a sima billentyűs mobilokat is max 1,5 év alatt gajra vágom.
Hát ez az én véleményem a mobilokról ,amit senki sem kérdezett
Akadt egy eladó SV650-1000 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
A Race Chrono elérhető szimbire is...bár a következő sztem nekem is winmobile lesz,csak azt egyáltalán nem ismerem.Bár most egy ideig nem akarok telót cserélni szal marad a szimbi:)
Michelin PilotRoad2,Continental Road2,Pirelli Angel,Metzeler túrás gumijai túrásra vett figuráknak.
Continental Sportattac,raceattack,Michelin Pwer,Metzeler M3 a sportos emberkéknek.160/60 hátra 120/70 előre.
Olaj meg hát gyakorlatilag mindegy pár kivétellel.Castrol actevot ne és valmi nagyobb gyáré legyen.Motul a legelterjedtebb de jöhet valvoline,repsol,stb....10W40 és szintetikusnak kéne lennie.Túrázósban elég a félszint sportosabbaknak fullszint.
Ti akik mindig mentek túrázni, már biztos megtapasztaltátok melyik gumi a legjobb. A teszteket elolvastam, érdekelne hogy ti milyen márkát és típust használtok. Meg a gyári méretben, vagy mást?
Motorolajat melyik típust/márkát ajánljátok?
Hmm.. Tegyé fel képet és ha tetszik akkor ha a következő túrán találkozunk mondol rá árat és ha jó a méret megdumáljuk!
Ugyanis a régi kesztyűm hullamerevségben szenved és máá csúnya is!
Besokaltam! ÁWE! Majd írok, ha Zsé lement ausztráliába, vagy Hringen 2 perc alá!
Ezennel elköszönök! Aki akar megtalál mobilon meg itt ott!
ÁWE!
Hogy most az ,az meg azért van mert a sulik túl lusták és mindent feltolnak a hálózatra amit csak net közelben lehet elérni.Mondjuk kóterban így elengedhetetlen kellék a noti.Suliban meg ha leültök közösen tanulni(mi szoktunk)akkor is hasznos mivel azon van az előadás anyag (nem papíron).
Az is igaz,hogy mivel így vannak a jegyzetek hálón és nem kell megvenni a nyomtatott verziót jóval gazdaságosabb a tanulás is.
Totális Anti-okos mobil-os vagyok.A laptopot viszont baromi jó kis találmánynak tartom.
Na meg a bűrcuccom is annyira passzentos hogy a bankkártya,személyi,forgalmi,telefon kombót sem tom hova tenni hát még egy autós GPS-t a töltőjéve.
Vifi meg hullajó egy mekdönciben netet lopva nézni az időjárást.
Kapacitív kijelzősnek elég jó az "érinthetősége,viszont baró drága és nem annyira kiforrott.
Gps minek ha van rendes,wifi meg...kibírom azt a pár órát amíg nem vagyok net közelbe...
Mennek a keverések,a szoftverekkel ami megint csak arra jó,hogy szabadidődben otthon töltögesd le a netről a frankóbbikat aztán ra a telóra ami persze nem működik megfelelően és kezdődik elölről a móka....
Meg amúgy is ,egy ilyen munkás embernek (mint én) nem való érintő kijelző mert a sima billentyűs mobilokat is max 1,5 év alatt gajra vágom.
Hát ez az én véleményem a mobilokról ,amit senki sem kérdezett
Akadt egy eladó SV650-1000 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
Képek itt:
Michelin PilotRoad2,Continental Road2,Pirelli Angel,Metzeler túrás gumijai túrásra vett figuráknak.
Continental Sportattac,raceattack,Michelin Pwer,Metzeler M3 a sportos emberkéknek.160/60 hátra 120/70 előre.
Olaj meg hát gyakorlatilag mindegy pár kivétellel.Castrol actevot ne és valmi nagyobb gyáré legyen.Motul a legelterjedtebb de jöhet valvoline,repsol,stb....10W40 és szintetikusnak kéne lennie.Túrázósban elég a félszint sportosabbaknak fullszint.
A Mugen kesztyűm L-es.
Szerintem az XL-es nagy lesz
Ti akik mindig mentek túrázni, már biztos megtapasztaltátok melyik gumi a legjobb. A teszteket elolvastam, érdekelne hogy ti milyen márkát és típust használtok. Meg a gyári méretben, vagy mást?
Motorolajat melyik típust/márkát ajánljátok?
Köszönöm a segítséget!
őő XL
Ugyanis a régi kesztyűm hullamerevségben szenved és máá csúnya is!
Aki még perverzitást érez az iránt hogy lealázza Zsé-t
Íme a program:
Réjsz krónó többfajta platformra :)