Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért egy évadzáró időpontot megbeszélhetnénk.
Én kiszoktam nyomtatni az előadás anyagát (ábgeo,3-4oldal),mert laptopról nem tudok hatékonyan tanulni.A kémiát meg végig jegyzetelem (mondjuk letölthető lenne),de nehezebben megy,és így jobban megmarad.
Nekem meg azt mondja a józan ész, hogy mielőtt agyfaszt kapok, elköszönök a fórumról!

Besokaltam! ÁWE! Majd írok, ha Zsé lement ausztráliába, vagy Hringen 2 perc alá!

Ezennel elköszönök! Aki akar megtalál mobilon meg itt ott!

ÁWE!
mikor én jártam fősulira még a lapitopi se volt elterjedt cucc.
Hogy most az ,az meg azért van mert a sulik túl lusták és mindent feltolnak a hálózatra amit csak net közelben lehet elérni.Mondjuk kóterban így elengedhetetlen kellék a noti.Suliban meg ha leültök közösen tanulni(mi szoktunk)akkor is hasznos mivel azon van az előadás anyag (nem papíron).
Az is igaz,hogy mivel így vannak a jegyzetek hálón és nem kell megvenni a nyomtatott verziót jóval gazdaságosabb a tanulás is.
bizony a laptop marha jó dolog,hogy a netbookról már ne is beszéljünk Akkora mint egy A5ös füzet és alapvető dolgokat simán meglehet vele oldani...zseniális.
te feltudod rakni a telót a motorra?Milyen tartót használsz?
nekem egyetemen nagyon jól jön a wifi,és nem csak arra hogy előadásokon netezzek...mert olyat nem szoktam.
HTCn én is filoztam,de nekem a tapiszkrín nem jön be,így maradt a szimbi,meg az n95
Azért nem veszek wifiset ,hogy megnézzem az időjárást.Azt megnézem Hajnalban mielött elmegyek dolgozni.
Totális Anti-okos mobil-os vagyok.A laptopot viszont baromi jó kis találmánynak tartom.
Zsebben simán birja egy éve.GPS,telefon,kulcs,személyi,pénztárca,üdítő,esőruha és megszakad a motor a cucctól.
Na meg a bűrcuccom is annyira passzentos hogy a bankkártya,személyi,forgalmi,telefon kombót sem tom hova tenni hát még egy autós GPS-t a töltőjéve.
Vifi meg hullajó egy mekdönciben netet lopva nézni az időjárást.
Szerintem ez a telefon dolog túl van lihegve.Én arra használom a telcsit amire kell,telefonálni.A gyártók úgyis arra tervezik,hogy 2-3 év aztán kuka.Az érintő képernyő meg baromi sérülékeny és miért jó a mobil ha emiatt egy kofferben kell tartani?
Kapacitív kijelzősnek elég jó az "érinthetősége,viszont baró drága és nem annyira kiforrott.
Gps minek ha van rendes,wifi meg...kibírom azt a pár órát amíg nem vagyok net közelbe...
Mennek a keverések,a szoftverekkel ami megint csak arra jó,hogy szabadidődben otthon töltögesd le a netről a frankóbbikat aztán ra a telóra ami persze nem működik megfelelően és kezdődik elölről a móka....
Meg amúgy is ,egy ilyen munkás embernek (mint én) nem való érintő kijelző mert a sima billentyűs mobilokat is max 1,5 év alatt gajra vágom.

Hát ez az én véleményem a mobilokról ,amit senki sem kérdezett
Sztem htc wildfire lesz
Sziasztok.

Akadt egy eladó SV650-1000 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.

Képek itt:
A Race Chrono elérhető szimbire is...bár a következő sztem nekem is winmobile lesz,csak azt egyáltalán nem ismerem.Bár most egy ideig nem akarok telót cserélni szal marad a szimbi:)
Köszi!
Hali

Michelin PilotRoad2,Continental Road2,Pirelli Angel,Metzeler túrás gumijai túrásra vett figuráknak.
Continental Sportattac,raceattack,Michelin Pwer,Metzeler M3 a sportos emberkéknek.160/60 hátra 120/70 előre.
Olaj meg hát gyakorlatilag mindegy pár kivétellel.Castrol actevot ne és valmi nagyobb gyáré legyen.Motul a legelterjedtebb de jöhet valvoline,repsol,stb....10W40 és szintetikusnak kéne lennie.Túrázósban elég a félszint sportosabbaknak fullszint.
Hát ha nőgyógyász lennék tuti kedvelnének a nők mert kis kezem van
A Mugen kesztyűm L-es.
Szerintem az XL-es nagy lesz
mindenki más gumit és olajat használ.......mondjuk a PR2 talán olyan amit minden túrázó kedvel viszont drága, olajból az ismertebb márkák jók....
Nekem picit kicsi.
Sziasztok!

Ti akik mindig mentek túrázni, már biztos megtapasztaltátok melyik gumi a legjobb. A teszteket elolvastam, érdekelne hogy ti milyen márkát és típust használtok. Meg a gyári méretben, vagy mást?
Motorolajat melyik típust/márkát ajánljátok?

Köszönöm a segítséget!
oké.. láttam az eladók közt
őő XL
Hmm.. Tegyé fel képet és ha tetszik akkor ha a következő túrán találkozunk mondol rá árat és ha jó a méret megdumáljuk!
Ugyanis a régi kesztyűm hullamerevségben szenved és máá csúnya is!
Hogy tetőzzem

Aki még perverzitást érez az iránt hogy lealázza Zsé-t

Íme a program:
Réjsz krónó többfajta platformra :)
Na bazz... Hallod leszedem az a réjsz krónót én is (hogy felvágjak ) a vindóz móbil-os telómra... aztán én is lapon megyek a másodpercekért