Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Specalis Korzikai kanyarbedontesmero program telefonra.
valami új dolog lehet?......
mijaza race chrono?
Rooolcsikaaaa , remélem neked nm esett bajod...
sztem winmooooo

halom főzött rom érhető el, csodás eredmények (3 napig nem töltöm az omnia1-em, mert annyira nem éhes...mellette gps...stb....a rekord többórányi zenehallgatás full kakaón és félig teli aksi)

és nem mellesleg a programok miliárdjai...A race chrono-ról hallottatok ti nagy pályázók? Csak mert winmo-ra elérhető...Nem kell transzpondert bérelni, elég csak összelőni az A-gps-szel aztán mehet a móka a másodpercekért...

Zé te megint nem bírsz aludni?
Én androidot nem vennék.Még nem elég "kiforrott".A szimbi már a 7650 (2002) óta fut.A tapis dolgot jól gondold meg,én spec nem bírom a nokia érintőképernyőit.Igaz a többit se,de a nokia még olyan nehézkes is.(5800 pl,iphonehoz képest szinte nyomni kell hogy múúúkodjon:) Ha telefon formájú cucc kell és nem ragaszkodsz a tapihoz akkor e52?esetleg n95?Bár az n95 nem annyira stramm mint az E szériások...Ha tapizni akarsz és csak GPS meg wifi kell a telózás mellett,akkor szerintem ne nokiát vegyél.
és bármilyen furcsa véletlen, megint együtt jövök az esőfelhőkkel...

amúgy a titkos dátum nov. 6...Szóval nemtom, van-e értelme megvárnotok a szezonzáróval ...nekem meg ugye szezonnyitó

7-én reggeltől már egésznapos csavargást terveztem...
sziszko: symbian nyomába se ér az Andornak...Inkább winmo vs. androjíd...

Zoli: csüngőhasúúú, ez jó...

Alul: nagyjából 6000-7000ig...7-9000ig már csak a hörgés marad...de lehet nem elég erős a gépem?
Ha marad lé, lehet belebiggyesztjük Ago-nál azt a pówerkomondort, hátha segít az erőtlen vasamon
megveszem előtted és felrakom kicsivel drágábbér'
Zoli, türelem, vazze...mindjárt otthon vagyok

vagy nem tűnt fel az esőfelhőkből a hajó közelsége?
telefonálni, de a veszek úgy vok vele h a pénzemért a legjobbat. ÍGy akkor gps+wifi is jó lenne. ezek akármikor jól jöhetnek. azon tanakodok symbian v android....
mire kell a teló?
hát 50net nekem nem ér meg Meg nem kell hipermoderncsúcskarbontitánium csak ilyen mezei vacak Mondjuk ez úgy is téli projekt lesz...a fékkel kezdek barátkozni,szerintem az marad így...
Én is tele vagyok eladó cuccal.. Mondjuk azért régebben volt,hogy 2 pár kipufogó is volt nálam de azokon már túladtam..
Zsé:Az csajosnak nem kell egy renox bőrjakó?Megvettem bazz és nem jó rám mert 50-es..A Berik űrruhát már meg sem kérdezem..
én személyesen nemtok, de ha aktuálisan kiválasztok 1et rákérdezek h tesód mennyiért tudná, most teló fontosabb mert konkrétan nem lehet érteni mit mondok telóba....
Nekem jó.
Majd inkább személyesen...
Ez nem valami jó link.
Megis meg nem is.Amire kellett arra jó de van pár hülye bug a rendszeben.
Most mióta kivettem a memóriát nemigen hajlandó csak 2-3 ki-be kapcsolás után belőni az garmint,van hogy egyből,néha ha felveszem önkényesen némít,az Operát meg rendszeresen lelövi.
Szerintem ki kell tisztíttatni és egy szoftverfrissítés kéne neki.
Amúgy jó nagyon.
Telefonálni,kellemes fényképezője van,videokat nézek rajta wifi is van stb.
Bár lehet az N97 jobb lenne de az drágább.
És mongyuk egy ilyet?
http://www.usanotebook.hu/acer..." target="_blank">link
már rég akartam kérdezni... neked 5800van, igaz? meg vagy vele elégedve ?(jöhet mailbe is h ne szemetelük a topicot)
Őőőőő megfogtál.
ocsó és atomjó
Olyan kis vietnámi fekete csüngőhasút.

Hogyaszongya............Röff,Röfff.
Milyen kell és mennyiért?