Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxer? Nekem? Háááát...

Ha cserélek, mert kinövöm a "KIS" SV-t ami nem ma lesz! Akkor Ő is számításba jönne:
szia !
sajna az enyém is eladó, igaz fekete, teleidomos, nem 25kw-os de szervízben átalakítják ha kéri az ember igaz papíron csak az újat lehet 25kw-ként forgalomba helyezni.
Géjjeser zongorista módra.......
Ja és ott vizsgáztatható. Mily érdekes...
És még meggypiros is :D

Üdv mindenkinek Santorini szigetéről. Ennyi robogót, meg quadot nem láttam egyszerre. Normális motor nincs, csak 1-2. Mind ezek a lélekvesztők. Azt mondták, a közbiztonság jó, de azért nem árt a védelem. PL ÍGY:
ezt elismerem, én 250nel haverkodtam egy ideig, szerettem a hangját
fúúú, ez kib****tt jó vétel...El is mentem a kedvencekhez...kössz
CBF 500 jó gép
Utolsó tipp:
Honda CBF 500, nagyon jól kezelhető, nagyon finom. Ilyenen vizsgáztam. Ez még ABS-es is.
CBF 500
öreg roncs nem kell...kinézetre legalább SV

és nemtúl öreg kell, de inkább innyektojos, kb. 2007-től
Ja es a VTR piros!
Az enyem nem elado, meg egy kicsit tobb is, mint 25 kw. De van az a penz, amiert ezeket az akadalyokat elharitom
Amugy noi kezdo motornak VTR 250et megfontolnam...tudom kicsit draga, de legalabb konnyu .
Akkor?
Próbakör.
Sárgát elad.
Ezt megvesz.
Élvezi.
Kinézetre ez, nemcsak ma....
Ma?
Erre rágott be a húzzadneki mert jó ha visít srác.
Vegyél neki egy 5-6 éves GS 500-at.
Árban a fele, és még folytottat sem kell vadászni.
Nem mondtad hogy használt kell :)
Mindegyik csak papíron annyi.
Bár vedd meg az én régimet, abban benne van a 25-ös fojtás. Csak ki lett kötve, de egy láb az egész. Papíron viszont normál.
ezé legalább 0km legyen...2 év 24/7 assistance...milyen extrák járnak mellé?

2.2M hmm...boltból nekem is megy...Sajnálnék vele összetöretni egy újat
de neki csak papíron 25kw, és a lánynak inkább a fojtott blokk lenne a lényeg, mint a papír...

Kicsit féltem a kisSV-n...

Gykarpat: a tied olyan?Átfújás nem gond...Még hezitál, h meggypiros, vagy világosbordó legyen...nők...ehhh...
Nincs 600-as gixxerem és nem is lesz :D Amúgy jó hogy nyomatékszegény, hiszen szegény 16 ezret vagy mennyit pörög :D
Ez a befutó!
2,2 milláért szerzek azonnal. Áll az üzlet? :) Azt mondtad nem alkuszol :)
Megkövetem magam,arra nem volt.. Egyébként én azokra az emberekre haragszom akik úgy törnek pálcát egy motor felett,hogy nem ismerik,életükben egy percet sem motoroztak az adott típussal..