Jó kis vita volt ,kár hogy már aludtam!
Igazából csak a fokozatosságot kellene betartani ,első motornak egy 120Le-ős pörgetős motor nem biztos hogy megfelelő választás.Most mondhatjátok hogy fejben kell motorozni ,nem kell kihasználni ,gyorsan ki lehet nőni stb. Csak egy rutintalan driver nem biztos hogy kellően reagál pl. egy útra kiguruló labdára macskára ,kiforduló nyugdíjjasra.Amíg nem vagy tisztában a két kerék fizikájával ,és nem érzed hogy most már te irányítod az eseményeket addig potenciális áldozatként közlekedsz!
Bazz 3x kezdtem neki most összefűztem lekonvertáltam éjfélig.
Jó hulla is lettem mire kivártam azt a szart és melléküzemágként filozófálgattam JOE-Z pajtással és ez felderített majd lefárasztott.
Este ujra nekifutok már a készrevágott dologra tolok zenét mert éjfélkor már nem volt erőm hozzá.
És igyekszem elkerülni az agyhalott haverod.
Egy SV arabol nagyon utokepes krosszmotort lehet vasarolni. Ha azzal lenyomod a telet, tavasszal nem leszel papirkutya (es soha tobbe nem veszel SV-t ).
Csak celiranyosan berugas cimszo alatt fogyasztok alkoholt, de akkor nem szokott panasz lenni ram. Kedv fuggo. Altalaban anelkul is jol erzem magam. Amikor van motorom, nem piazok. Tegnap is motoroztam, csak este mar nem vettem elo futas utan. Majdnem minden nap felugrok a kis ETZ-mre es nyomatom ide-oda a kornyeken.
Igazából csak a fokozatosságot kellene betartani ,első motornak egy 120Le-ős pörgetős motor nem biztos hogy megfelelő választás.Most mondhatjátok hogy fejben kell motorozni ,nem kell kihasználni ,gyorsan ki lehet nőni stb. Csak egy rutintalan driver nem biztos hogy kellően reagál pl. egy útra kiguruló labdára macskára ,kiforduló nyugdíjjasra.Amíg nem vagy tisztában a két kerék fizikájával ,és nem érzed hogy most már te irányítod az eseményeket addig potenciális áldozatként közlekedsz!
Na jó megemberelem magam és csak hozsannázok a 600-as nyomatékhegyeiről alapjárat közelében.
Nem szívózom.
Nagyon.
3.ba be és tájnézéssel egybekötött lightos túrázás az egész.
Az elején egy leelőzött 750-es gixxerrel.
Jó hulla is lettem mire kivártam azt a szart és melléküzemágként filozófálgattam JOE-Z pajtással és ez felderített majd lefárasztott.
Este ujra nekifutok már a készrevágott dologra tolok zenét mert éjfélkor már nem volt erőm hozzá.
És igyekszem elkerülni az agyhalott haverod.
Talán egy felet.
De így hogy nincs......... ..............marad a kocsi.
Tudom papírkutya vagyok.
0 fok alatt hideg van picit.Főleg perforált bőrben.
Hameg sok ruhát veszek fel elkések a munkaidő végéről is annyit kell öltözni.
Le kell itatni Myke-t és megvan az üzlet.
Este kérdezed ezt akkor lehet rábólintok, kicsit beittam! De Te mindig, csak cappy-t iszol?