Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így nem is olyan rossz
Mért lenne?
Most őszintén nemmindegy.
Ugyis hamarosan lessz pár dőlés zúzás és lefesteted akkor olyanra amilyen a szíved választottja.
Pont mint Zsé.
Vett egy csinos kék gépet.
Mostmeg fehér van neki.
Bár eddig csak félfehéren láttam mert nem akar túrázni velünk.
Akkor azt mondjátok hogy nem gáz a piros?
vagy

maszlik@t-online.hu

Köszi,várom hívásod,mailed:)
egy "v" betű kimarad
helyesen: hívnálak :-)
06205386456
Szia,

Tudnál adni egy elérhetőséget? Motor ügyben hínálak, vagy írnék e-mailt, ha érdekel.

Jobb lenne a telefonszám, hogy ne kelljen annyit gépelnem...
Ilyenkor a szemünk fényképez igazán,de amit megörökítettem,íme:

http://picasaweb.google.hu/117...

Csak keményen.Mint a vídia.
arról nem is beszélve hogy csúnya volt a fénye (a fényezésnek,nem a lámpának) ráadásul a fejidomon se SUZUKI felirat se SV650 S felirat...a műanyag belső rész meg jól agyonöntve szilikon sprével had csillogjon...
Akkor megyek egyedül valamerre.
Legalább nem kell senkivel felvenni a tempót.
Első körben megpróbálom az Rt elcserélni+ráfizetni...Hát olyan 800 és milla köztieket nézek...Volt egy 720ért a csonticarban hát az egy roncs:( pedig képen még egész tűrhetőnek tűnt.Na meg ha esnek egy motorral és utána eladják az nem gáz,az a gáz ha a vevőt hülyének nézik és azt mondják azért van elhajolva a lábtartó mert egy 120kilós gyereké volt...ugyanmár...
Áhh fenét!
.........................Majd.
Tegnap este 10kor voltam arra teliholdban! FÚÚÚÚÚ
Vakít és tekintélyt parancsol!
Legalább drága plekó volt?
Milyen árkategóriában gondolkodsz?
Ja.
De hamar odaér! Mert megy mint az állat!

Jaj tegnap mekkora láma dolgot csináltam! Mentem egy ismerősért karomon a sisakkal, mert nem találtam meg a sisakhálót. Aztán a kigyorsításnál huss a plexije le is repült! Ez még csak ok, mert megálltam érte de egy kamion átment rajta! Szegény utasnak a szeme kifolyt!
Az a baj hogy én úgy álltam neki a "veszek egy SVt" dolognak,hogy én most racionális szempontok alapján veszek egy motort,ami tök mindegy milyen presztízzsel bír,nem érdekel hogy nézz ki,de végre egy nagy gép.

Aztán nézegettem az idomosat és egyre jobban megtetszett,aztán jött a baj waro elrángatott egy suzuki szalonba,hogy legalább üljek rá,ugyanis eddig még nem ültem SVn.Ezt nem kellett volna...

A külseje tetszett,de ráültem és úgy éreztem mintha rám öntötték volna a gépet...és akkor elkezdtek játszani ezek a dolgok hogy hát akkor már legyen szép is ha ilyen jó rajta ülni...A piros pedig nem tudom...szép egy Ferrarin,egy Ducatin,egy (alfa) MiTo-n...de az "én elképzelt SV képemhez" nem illik...
Valakinek lenne kedve egy Lepencéhez?
hát igen...nem tudom...most ezen agyalok:)