Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenesben sem vagyok gyors.
Kanyaroktól meg fosom.
Bár sokat javultam a túra végére.
Orfű meg nincs messze szavadon foglak.
Há ja, az egyenesbeli sebességedet alkalmaznod kellene a kanyarokban is. Gyere le Orfűre gyakorolni

De MOTORT is kéne vinni.

Na jó nem szemétkedek többet.Tényleg jól leszervezted az egészet és a pécsi csapat is jó fej Szotyi meg a Péter srác nagy spíler kanyarvadászatban én meg a goldwinget is feltartottam.
Vagy leszervezem megint, és ismét 4 csillagosban szállok meg plazma tévével és pezsgőfürdővel
Gonosz vagy.
Bár jobban belegondolva leszervezheted és itthon maradsz.
Kíméled magad.
Jajj nem fejeztem be a mondatom, jő lenne ha jönnél velünk, a Zoli HELYETT...
Nem tudom, lehet, hogy tulmeretes az eu csomagom es veszek egy szerenyebbet.

Amugy meg senkinek nem pukkant ki az aeroszolos flakon a blokk felett? :)
Én komplett mentőpakkot tartok az ülés alatt.Minden törő kar és zéger fogó az említettek mellett.
K...va jó kört futott a motorod.
És nem is fogyaszt sokat a karbis.
hála Neked és az elemeidnek, nekem is van képem az Edelweissspitze-n:
az hogy lehet? nekem bent van egy túraemelő, defekt spray, szerszámkészlet, izzókészlet, eü csomag. régebben még befért egy bazi nagy lánc meg egy vékony láncspray is, de azt már nem tudom hogy csináltam
Es ha az lenne, hova tenned a motorn? :)
Nekem az elsosegely csomag teljesen kitolti a "csomagtartot".
Vettem egy defektsray-t, de az mar sehova nem fer.
az izzó készlet január 1től már nem kötelező:)

(én így tudom)
Jövőre neked is kellene jönnöd velünk
Én is meg érkeztem és egybe. Kicsit később ugyan de moci is a garázsba én meg már a munkahelyen...
U.A., semmi eksztra
30 rugó.
E van.
Csak a szokásos.
Veled?
Sziasztok!
Nem akarok panaszkodni, és tudom hogy nem ide való téma, de egy picit jobban érzem magam ha leírhatom. Lefotóztak gyorshajtásért, 48 km/h - val mentem 30 helyett reggel 07:00 előtt. Szerintem ez az egész nevetséges. Mintha bárkire is veszélyt jelentettem volna azzal az őrült tempóval. Bírságolni azt tudnak, meg kérni a jogsit, forgalmit, személyit elsősegély-doboz, izzókészletet, meg kötekedni, hogy mért "kopott" a hátsó gumi, miért világit nappal a reflektor ( azé' hogy lássanak), de ha rendet kéne tartani akkor nem tesznek semmit.
Nem akarok senkit megbántani, főleg a motorozó rendőröket, de ez akkor is igazságtalanság.
mivanmivanmiivaaaan
ott szerintem mást fog rágni , de legalább jó lesz tőle a kedve
motul 7100 , a második olajcserém is vele lesz.Az 5100hoz képest ég és föld!
Van ott egy halom csajos program is.

Ennyi lakóautót,biciklist és buszt nem előztem egész életemben soha.

A harangot,a lakóautót és a biciklist egész életemre megutáltam.
Családi..? az Asszony fönnt rágja a kefét amíg én szerpentinezek? Na neeeee! Inkább befizetek neki egy luxusutat dél-amerikába!
Ja és a trükk hogy azon agyalok futón kéne vinni a motort odáig és csak ott tekeregni egy hétig.
Lehet papírkutyaság de így jobban kijön anyagilag és fáradságban is és családi progi is lehet.