Zoli ,basszus! Megint jár a koki! Kuffi forog az ágyában! Mit tanultál a tárcsafékekről? Ülj le ! egyes!
Egyébként kellemes ,balesetmentes túrát kivánok a sok léhűtőnek!
tervbe van a túra! Csak besűrűsödött a programom mostanában. nőt nem viszek, a mostanit még nem, az előzőt már nem max egy cbr-es vagy intruderes kollégát ha rá tudom őket beszélni
nemtok motorral melóba járni, nem fér fel rá a ládám szerszámokkal... de ha felvesznek majd egy menő multihoz informatikusnak én is motorral járok majd
Menjél csak Zolikám menj! Ha tiszteled a motort qrvasokat el tudsz vele kanyarogni és túrázni lásd FrPeti
Én nem tudom hogy van ha bekattan itt fent valami akkor megyek hiába unom azt az utat... megyek mert boldoggá tesz örömöt okoz.
2008 február óta mentem Kb 30.000 kilométert. És csak 1 bántam meg hogy Csobánka felé mentem vagy hogy egyáltalán motorozni mentem és nem a rokonokhoz a családdal! Ezen kívül minden egyes méter örömöt okozott! Ha tehetném még a Wc-re is motorral mennék . Szívem szerint bejárnám egész európát! Ezzel a motorral nem mással! Egyedül a nem középkategóriás fizetésem szokott határt szabni a szabadságomnak... de ha tehetem megyek. nem zavar ha elázom! 1x álltam meg 1 kúton mikor annyira esett hogy 2 métert lehetett max látni; a többinél nem...
És ezúton is szeretném megköszönni apámnak ezt a vérvonalat! Mert kurvajó! Pótolhatatlan érzéseket tud kiváltani az emberből! És ha jól bánsz a motorral akkor ő hibák nélkül veled lesz minden egyes ilyen pillanatodban és minden egyes méteren!
Szeretem. Elég is bár néha kéne 1 kicsit több!
Ha csere akkor valószínűleg újban agyalnék. Használt motorban Honda CBR1100XX vagy Hornet 900, CB1300. Suzkában GSX1400. Lehetőség még nincs rá Jó lenne egy 4 kerekű is most arra gyűjtögetem a sajtot... utána ha úgy látja anyagi helyzetem akár még hitelbe is verem magam... de ez még nagyon a jövő zenéje..
De ha új gép akkor BMW F800 R vagy ha még gyártják akkor a CB1300-at. Szóval még 1 darabig hű leszek a géphez...
Egyébként kellemes ,balesetmentes túrát kivánok a sok léhűtőnek!