Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj dehogy Zoli nem is olyan
Ha Zoli is megy, vége a pléhbojoknak! Szét flexeli őket, és össze hegeszti valaminek a motorra.
juj de ugye nem kő vetkőznöm
amúgy sajna egy szarrakás mert az enyém is meghalt álló helyzetben most látom semmire nem reagál.ja és nem lemerülve van
nektek pléjbojokat hozok....illetve jöttök...
Nekem azt írták, 16GBig kezel. 8at vinnie kell.
engedd tele a medencét,meg hozd a playboy nyuszikat
Meg le is szokott fagyni. Reseteld le.
Van rajta egy reset gomb, csak nem látni. Szemből nézve, a jobb oldali, alsó csavar mellett ki van vágva a burkolat. Ott kellene benyúlni valami gemkapoccsal, vagy tű fokával (ne a hegyével, mert lepattogtatod az SMD alkatrészeket a nyákról). Érezni, mikor kapcsol a mikrokapcsoló.
Nekem win7 simán ismeri mint drive, de a kamera webkamera funkcióhoz kell a saját program.
Kérdezz! Felelek.
na jó, fetrenghettek Dózerrel a sufni mögött félórát....
hát az lehet.elméletileg menni kellene vele neki papírforma szerint.bár az enyémbe is csak 4gigás van.
Pedig, ha az lenne, megoldanám valahogy a hétvégét!
azt szerintem nem kezeli........legfeljebb ráírják...
Ez a szar lehet attól ilyen hülye mert 8 gigás sdhc kártyával próbálom életre kelteni?
Lehet ez fekteti meg?
Meg is lesz az egyszer!
nem fogod kitalálni, a power nevű gomb. amúgy akkor hülyül meg, ha nem érzékeli a kártyát.
Ussed!

En holnap fogok szetverni egy wifi routert.
Igaz, hogy penzbe kerult es meg neha mukodik is, de nehogy mar a kocsog szamitogepektol mindent el kelljen viselni.
Verd szet es megnyugszol!
az nem baj csak kaja meg pia legyen szarásig
az oldalán lévő power gombbal kapcsolod be,majd a tetején lévő szürke gomb megnyomása után pirosan villog a led a tetején ekkor vesz fel.
héló!.....ez nem a heffner háza....
Ha valaki ismeri ezt a hülye MD 80-as kamerát árulja el nekem hogy lehet be/kikapcsolni?
Szar kinai vacak nem ismeri fel a win 7 és bármit nyomok meg gombot csak kéken világít.
Lehet kimegyek és addig ütöm míg mozog.
hejjj én is tunék közös fotót Csomi szakival...
na akkor ha összejön én is ott leszek Sándornál,és majd összetámasszuk a két majdnem egyforma svét
így legalább nem csak Zoli meg Miki tud egyforma képeket gyártani
köszi!

Amúgy elégzajos már a láncom, lehet hogy még az első did lánc van benne a gyári, csak most fosok mível 43 ezer kilóméter van benne.
És félek hogy esetleg szét verődőt már a csapágya blokban?
azt honnan lehet tudni hogy ott gáz van?
Hali mindenki!

Nos nekem kellene egy kis segítség amennyiben megoldható.

Szükségem lenne egy két dologra.

SV650- S K6 hoz SILVER kellene egy tank, egy váltókar, s két tükör.

Sajnálatos módon pár vandál barom részeg disznó kicsit megrongálta a mocimat, s ez miatt kellene.

Köszi előre is mindenkinek
adatlap......fel is teszem....