Meg le is szokott fagyni. Reseteld le.
Van rajta egy reset gomb, csak nem látni. Szemből nézve, a jobb oldali, alsó csavar mellett ki van vágva a burkolat. Ott kellene benyúlni valami gemkapoccsal, vagy tű fokával (ne a hegyével, mert lepattogtatod az SMD alkatrészeket a nyákról). Érezni, mikor kapcsol a mikrokapcsoló.
Nekem win7 simán ismeri mint drive, de a kamera webkamera funkcióhoz kell a saját program.
Kérdezz! Felelek.
En holnap fogok szetverni egy wifi routert.
Igaz, hogy penzbe kerult es meg neha mukodik is, de nehogy mar a kocsog szamitogepektol mindent el kelljen viselni.
Verd szet es megnyugszol!
Ha valaki ismeri ezt a hülye MD 80-as kamerát árulja el nekem hogy lehet be/kikapcsolni?
Szar kinai vacak nem ismeri fel a win 7 és bármit nyomok meg gombot csak kéken világít.
Lehet kimegyek és addig ütöm míg mozog.
na akkor ha összejön én is ott leszek Sándornál,és majd összetámasszuk a két majdnem egyforma svét
így legalább nem csak Zoli meg Miki tud egyforma képeket gyártani
Amúgy elégzajos már a láncom, lehet hogy még az első did lánc van benne a gyári, csak most fosok mível 43 ezer kilóméter van benne.
És félek hogy esetleg szét verődőt már a csapágya blokban?
azt honnan lehet tudni hogy ott gáz van?
Van rajta egy reset gomb, csak nem látni. Szemből nézve, a jobb oldali, alsó csavar mellett ki van vágva a burkolat. Ott kellene benyúlni valami gemkapoccsal, vagy tű fokával (ne a hegyével, mert lepattogtatod az SMD alkatrészeket a nyákról). Érezni, mikor kapcsol a mikrokapcsoló.
Nekem win7 simán ismeri mint drive, de a kamera webkamera funkcióhoz kell a saját program.
Kérdezz! Felelek.
Lehet ez fekteti meg?
En holnap fogok szetverni egy wifi routert.
Igaz, hogy penzbe kerult es meg neha mukodik is, de nehogy mar a kocsog szamitogepektol mindent el kelljen viselni.
Verd szet es megnyugszol!
Szar kinai vacak nem ismeri fel a win 7 és bármit nyomok meg gombot csak kéken világít.
Lehet kimegyek és addig ütöm míg mozog.
így legalább nem csak Zoli meg Miki tud egyforma képeket gyártani
Amúgy elégzajos már a láncom, lehet hogy még az első did lánc van benne a gyári, csak most fosok mível 43 ezer kilóméter van benne.
És félek hogy esetleg szét verődőt már a csapágya blokban?
azt honnan lehet tudni hogy ott gáz van?
Nos nekem kellene egy kis segítség amennyiben megoldható.
Szükségem lenne egy két dologra.
SV650- S K6 hoz SILVER kellene egy tank, egy váltókar, s két tükör.
Sajnálatos módon pár vandál barom részeg disznó kicsit megrongálta a mocimat, s ez miatt kellene.
Köszi előre is mindenkinek