Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok

valaki nem tudja hol lehet sv-hez olcsó láncszetett kapni?
2000-es S-es modell
hát még amikore felrakom a sötét plexit
Akkor minden tiszteletem a tiéd! Vakon motorozni!
nem is látok
Nem is értem, hogy látsz ki rajtuk?
de igazd lehet....
de ennyire kicsi?
Nem is olyan nagy, csak a csak a szemed kicsi!
28.-dika körül nekem is lehet jó lenne
dehát nem biztos,hogy kiváncsiak vagytok a nagy fejemre
Köszönöm! Majd csörgök, hogy mikor érkezek!
Én lehet csatlakoznék Csak nem tudom,hogy szombatra milyen állapotban leszek, mert péntekre már elígérkeztem Magyar szigetre! De ha minden okés lesz, akkor mennék szívesen
akkor csak Neked tartok egy külön sütést...hopzol maganak húst, nyitva hagyom a kaput és éjjel szép csendben elsütögetsz hátul.....amúgy ahogy írtam ez társaságfüggő......ha gondoljátok akkor sűrűn lesz ilyen....
Az este is. Vidéken leszek.
Szombaton mi sátrazunk elvileg, így jobb lenne a vasárnap. De csak nekem persze :)
az este is?.....nem kötelező motorozni, lehet csak a sütögetésen is megjelenni....ez szabadprogram kötöttségek nélkül......általában 10-15kg valamit megsütögetek így jut mindenkinek aki idetéved....
Nekem aug. 28. az első szabad hétvégém.
kaszáltam őket egy befagyott tóból.......na akkor szombat vagy vasárnap?....mint írtam ha szombat akkor aki akar ítt is aludhat ha vasárnap akkor is csak korán és csendben kitolja a faluból a hulladékát nem felkeltve minket....
Én azt nem találtam meg amelyiket kerestem, de azé ez se rossz :)
A tárcsán a békacombok sülnek? Mert akkor valami vérbéka lehetett.
A legutóbbi is jó volt, Fr arcáról le lehet olvasni mennyire élvezte, hogy rábízták a sütést! A békacomb is finom volt!
innen lett volna a drót....világos
áhhá
Elektromos vagyonvédelemmel foglalkozok. (Riasztó, tűzjelző, beléptető, kamera)