Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blöff, Spíler
Mennyi "kell" egy hozzászólásban!
Hát pontos árat nem találtam, 50-500 forintig voltak, de ha kell, beugrok a beszerző helyre, akár meg is veszem, ha kell. 8 db kell bele. Ha gondolod, akár meg is csinálom.
köszi! bár én nem igazán merem szétszedni, még nem volt dolgom ilyesmivel..
Én csináltam. Nem emlékszem pontosan, vagyis egyáltalán, de 1-2-3 ezer ft a ledek ára. Mindjárt megpróbálom kideríteni!
mennyiért csinálták a fehér világítást és hol ?
Én úgy tudom, hogy az óra nem tárol semmit, csak megjeleníti az ECU-tól érkező adatokat.
Ja.Az óra egy komplett bontott volt.Nekem csak a ház kellett mert szarrátört meg az LCD panel mert az is és nem lehet csak azt venni.
Viszont az enyémben akkor még 4-5e Km lehetett így az LCD és a ház ment rá.
megállt a motorjában az idő, nincs se kopás, se üzemanyag fogyás , ennyi :D
14e km-el? A km-et az óra tárolja?
Hát igazán nincs mit!
Piros panelem van de sajnos 14e Km-el.Bár ha megtartod a mostanit 5 év múlva is lesz egy 3500 Km-es géped.
Amúgymeg ne a műszerfalat nézd beletoccsansz egy csomagtartóba.
hey csomi, köszi a tanácsot ! megfontolandó !
Áh.Csak egy kósza gondoat volt hogy egy rendelkezésre állási hitel lenne ha megszorulnék hirtelen.
100e.
Megadták.
Frászt.
Köcsög bank.
Nem kő mingyá a bankhoz menni!
50-es kamatra tudom adni!
A kékkel vigyázz! Eléggé zavaró tud lenni. Legalábbis nekem. Ha éjjel megyek, néha még a refi visszajelzője is bántja a szemem.
(Én is kéket akartam, de eszembe jutott ez, és inkább fehéret csináltam.)
Az igazság hogy csinos néni volt.Kellemesen szűk blúzban.Lehet az volt a gáz hogy nem a szemébe néztem.
nem tetszettél a csúnya öltönyös bácsiknak akik nem esküvőre vagy temetésre igyekeztek
A röhely hogy hitelképtelen vagyok.Kerek perec elutasították mióta kényszervállalkozó lettem.Alkalmazottnak könnyebb.
tudnál nekem kék műszerfal világítást csinyányi ?
oszt majd veszel fel gixerteló hitelt
Pedig igazam van.

Nem?

De!

243
Soha nem jobb. mint a Darázs.
Hátul.
Rakunkbele gixxertelot.