1-2 éve szinte hétvégente rendeztem itthonilyet csak az a társaság elfogyott....ha van rá igény akkor mmáskor is lesz....én itthon vagyok, ha jó az idő sütögetek és előtte motorozok.....és aki jön jön aki nem az nem......
Kb. 3-4 óra szét-összeszereléssel együtt. Hátránya a dolognak annyi, hogy lehet, hogy csalni fog a fordulatszámmérőd 100-200 rpm-et (Picit macerás visszarakni a mutatót.)
Eddig 2-ből 2 jó lett, működnek (Mikié és az enyém is).
Tömören ennyi!
Kedves SV 650-esek!
Aki lánccsere előtt áll, az várjon egy kicsit, van egy guriga DID 525V8-as láncom (kb 20 szett), amit meglehetősen olcsón fogtok kapni :) Ugye a csomagolt DID szett 17.000Ft nálam, na most ez kb 12-be meg fog állni, de hamarosan írok bővebb infokat :)
Semmi stikli, gyári DID láncról van szó.
Agyalok egy szombati guruláson ami nálunk egy sütögetésbe torrkollna........azért szombat mert aki leittísodik lesátorozhat.......,de ha vasárnap jobb lenne akkor legyen vasárnap....
Az veled van!
Aztán egyeztetünk, hogy hogy, s mint és mikor.
Eddig 2-ből 2 jó lett, működnek (Mikié és az enyém is).
Tömören ennyi!
Akit érdekel van egy szép állapotú mastek kipufogóm eladóba.
Összekötőcsővel jó lehet sv 650-re(is).
Irányára:35eft de alkudni lehet belőle
Aki lánccsere előtt áll, az várjon egy kicsit, van egy guriga DID 525V8-as láncom (kb 20 szett), amit meglehetősen olcsón fogtok kapni :) Ugye a csomagolt DID szett 17.000Ft nálam, na most ez kb 12-be meg fog állni, de hamarosan írok bővebb infokat :)
Semmi stikli, gyári DID láncról van szó.
http://youtu.be/w9_w8CJXdpQ
Minimum kettő maximum négy láb ami jöhet.Roston.
NI!