Erről van szó!
Nem ész nélkül vesszük fel a hiteleket!Szerencsés esetben találhatsz olyan konstrukciót(pl.mínusz a vételárból,ingyen forgalomba helyezés,tartozékok,bla-bla-bla....),ami ahhoz hasonlítható,hogy valaki talál egy olyan használt motort,ami valójában többet ér,mint amennyit kérnek érte!
Az meg,hogy kinek mennyit ér a motor és a motorozás,szubjektív!
Nekem nem lenne ilyen motorom,ha nem hitelre vettem volna és úgy indultam a vásárlásnak,hogy nálam lesz veterán korú,nem pedig úgy,hogy vajon két év múlva mennyi lesz a piaci ára!Ki nem szarja le! ! ! ! !Az benne a legjobb,hogy még ki se fizettem de bármikor használhatom!Úgy kell felfogni,mint egy hosszú távú bérletet!
(Kicsit "filozofikusan"úgy lehetne fogalmazni,hogy ebben az életben a gondolataidon kívül semmi sem a Tiéd,mindent csak használsz!Ebbe érdemes belegondolni.........)
Sziasztok! Eladó sorba került a kis Sv-m! (Úgy néz ki asszonypajti mégse akar megtanulni motorozni...) Közel egy éve már csak a garázsba áll, szóval ha bárkit érdekel szóljatok!
bővebb info: Használtauto.hu
Én a Zsé féle hitelt nem inkább éhendöglökről írtam.
Éhendögléstől sokminden jobb.
Én csak annyit mondtam hogy ésszerű keretek közt okosan megválasztva a hitelt mehet a menet.
és itt most nem a deviza árfolyamváltozásra gondoltam.......az a kevesebb része a dolognak.......a nagyobb a mindenféle rendszeresen emelt költségek mint pl a takarítási díj emelkedése(nem vicc, volt ahol erre hivatkoztak).......
csak ez nem igazán kivitelezhető......amint egy kis lé összegyűlik rögtön kiderül, hogy kell valami halaszthatatlan dologra....a hitelt viszont kell fizetni és azt amíg lehet fizetik is....a gond itthon a hitelezéssel csak a bankok rabló politikája a mindenkori kormányok asszisztálásával......nyugaton senkinek nem gond hitelt felvenni és azt is tekintik normálisnak ha kell valami megveszed hitelre és a visszafizetés sem gond hisz ha van egy érvényes szerződése azt nem változtatgatja a bank már pár hónap múlva mondvacsinált okokra hivatkozva.......
Ha jol latom 2006os a geped, max 2007. En 2007ben vettem az enyemet kicsivel 1,8 felet 0km-rel szalonban. 2,4ert sosem adtak ezeket, max listaaron volt annyi. Szoval azert 1 millat nem bukott rajta az illeto. Vagy ha tenyleg listaaron vette, akkor igen nagy madar volt.
Amugy szep a motorod Udv a klubban.
csak nézegettem az állásokat...szerte a világban jobbnál jobb helyeken, de szóba csak akkor állnak, ha megy min. 3 nyelv folyékonyan és sajna a magyar nem világnyelv
kurvaélet...neki kell álnom nyelvet tanulni...választhatok, h vagy a csigazabálók nyelvének állok neki vagy a tésztaevőkének, esetleg a spanyolnak különben soha nem landolok a szárazföldön...
hát szerencsére én ráakadtam most egy ilyenre bár lehet ,hogy ő sem volt madárka, csak épp kapott egy zsíros állást külföldön.. én is úgy vagyok vele egyébként, ha úgy van,hogy haver szól, lehet menni london mellé 420nettoért a gyárba, akkor megvárna a motor
Hát nem tudom.Hogy is mondjam.Ha az embernek lenne úgy zsetonja hogy aszongya."affrancba veszek egy motort simán megtehetem" nem kellene az élethez lé akkor is megvenné a használtat mert annak már esett az ára?
Megmondom én NEM.
Venne újat.
Veszít amint kitolom egyből súlyos százezreket.
Virtuálisan persze de ki az a hülye aki vesz egy gépet és két hét mulva eladja?
Kevés az ilyen madár.
Inkább meggondolatlan beleugrik faszságokba és jót bukik rajta.De mostanában egyre kevesebb az ilyen.
Nem ész nélkül vesszük fel a hiteleket!Szerencsés esetben találhatsz olyan konstrukciót(pl.mínusz a vételárból,ingyen forgalomba helyezés,tartozékok,bla-bla-bla....),ami ahhoz hasonlítható,hogy valaki talál egy olyan használt motort,ami valójában többet ér,mint amennyit kérnek érte!
Az meg,hogy kinek mennyit ér a motor és a motorozás,szubjektív!
Nekem nem lenne ilyen motorom,ha nem hitelre vettem volna és úgy indultam a vásárlásnak,hogy nálam lesz veterán korú,nem pedig úgy,hogy vajon két év múlva mennyi lesz a piaci ára!Ki nem szarja le! ! ! ! !Az benne a legjobb,hogy még ki se fizettem de bármikor használhatom!Úgy kell felfogni,mint egy hosszú távú bérletet!
(Kicsit "filozofikusan"úgy lehetne fogalmazni,hogy ebben az életben a gondolataidon kívül semmi sem a Tiéd,mindent csak használsz!Ebbe érdemes belegondolni.........)