Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem te is építkezel?
A busa egyenlőre álom, időm sem volt nagyon jönni meg a netem is szarakodott.
Nem vagytok elfelejtve
na mivan kacérkodol a busával azt má erre se tolod a képed?
Vagy annyira dódoztál?
Azért köszi, ha mégis valahol szembe jönne veled szólj négyszíves. Üdv
Na az nincs.Sehol nem találok hozzá.
Szia Zoli ! 1000-eshez véletlen nincs fék pedálod?
Üdv: Szabi
sziasztok emberek!
hű de rég jártam erre
nekem pilót power 2ct van hátul,és most mentem el vele 6500at,de már a kopás jelzőnél járok.
nagyon jó guma csak sajna ez is gyorsan kopik.
Nekem olyan még sosem........
nem kell aztat húzgálni olyan nagyon...csak módjával
Nem ajánlott gumi, gyorsan kopik, drága, szarul tapad. Inkább a Pilot Power ajánlott. Futásteljesítménye hátul kb 5-10e km, elöl 10-13e km. Sportos használattal ennek a fele! Ha rendesen be van melegítve, talán tanulóguminak elmegy, de lassan melegszik és gyorsan kihûl, plusz kemény is. Esõben veszélyes.
Igazából nem ajánlom senkinek.

Meggondoltam a gyorshajtást ezzel a gumival
Minek.Az nem szabályos.
nekem meg jobban kellene a húzni a kormánynál azt a gázkarnak nevezett vmit..
Még nekem is kéne pötyet húzni felül a csavaron a kormánynyaknál.
ááá csak lassan a következő tavaszig betervezett dolgok
Ne kezdjük mert Bud kiszalad a világból.
nekem lánc szett csere első futómű olaj+szimering meg kormány csapágy csere
Legutoljára 2400-ért vettem az 7200 meg a szűrő az 1500 az 8700 alapból.Most kivi vagyok a repsol mennyi lehet.
Még azt 20.-a előtt le kéne cserélni meg a gumik.Na az hosszú távú befektetés lesz.
köszi az infot! igen ,már átszámolgattam, csak első felindulásra írtam le egy jóóó kávé mellett! a "kezelhetetlen webfelületen" már találtam sok hasznos infot
valamikor meglátogatnálak egy mecsekelésre valamikor
Olaj csere 5 ezerért?
A kis sv-be is 2,4 l megy bele tehát rögtön 3 l olaj, Moutl 5100 ha nem akciós akkor 3 ropi szal az 9.

A benzin fogyasztást meg tényleg nyugodtan duplázhatod, ezen a nyáron nem sikerült minden hétvégén túráznom így van amikor csak munkába menet használom viszont ha jön egy túra akkor abból könnyen lehet 3-4 tankolás is, és itt nem a tempó miatt ennyi hanem a táv miatt ;)

Ja és kötelező szervizzel nem számoltál sztem egy szezonban min 6 ezret bele raksz ami legalább egy kötelezőt jelent. A kis szervízeknél annyira nem drága viszont egy 12 ezres, 24 ezres már jóval húzósabb. De erről Sanyiék tudnak pontosat mondani, hogy mit mikor kell cserélni stb.
hááát ha csak 1 kicsi hiányzik....
Tartós bérlet 30e kakcióval?
nálunk az egyik plázába a wudoo üzletben(ruházati butik) lehetett felvenni hitelt gatyára ingre...bármire
nem vicc ez komoly