Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Mettől meddig lesz?
Elég ha egykor kelsz.Szentendrétől való távolság függvénye hogy hajnal vagy délután.
Oké, csak ne kelljen korán kelni.
Szavadon fogunk!
Utána hétvégén például?
És mikor jössz CAFE RACINGOLNI velünk Visegrádra?
Lusta! A motor mosása befektetés!

Időt fektetsz be mulandó dolgokba!
Dehogy húztad csak filozófikus hangulat lett úrrá a társaságon.
Én most is vidám vok.Pénzem megint elfogyott izzadok mint a sörösló és nézek ki a fejemből.
De legalább nem mostam motort és a gumim ugyanúgy slic mint volt mert egy lusta dög vagyok.
Nekem jó kedvem van. Hétvégén Balcsi, jupiiii.
Asszem tegnap lehúztam a hangulatot, bocsi érte!

Köszi Dózer a segítséget!
Ezért kell ésszel megválasztani a konstrukciót!Ez engem nem fenyeget!(És a hátszél sem árt !Thx for Déczi Balu ! ! ! ! !)
Én 2.05mft-ért vettem az enyémet úgy,hogy "ajándékba" egy oldalidomot sikerűlt belecigánykodni aminek az értéke 100eft volt a gyári katalógus szerint.(legalábbis ha jól emlékszem)
Az akkori listaára 1,99 mft volt asszem.
Ha nem fedezi a gép a tartozást, akkor bizony behajtják a maradékot...
Anno 2003-ban választás elé álltam.17-éves volt a kocsim.Vagy fél évente 100-120e lett volna a karbantartása mert mindíg voltak javítanivalók rajta.Nem nagy hol egy lengőkar hol egy termosztát hol a kötelező fék de mindíg volt az olajcserére valami.
Vagy eladom hozzáteszek és veszek másikat.
Namost eladtam kerek 370e ért.Nagy nehezen egy év alatt hozzátoltam 500e-ret.
Ésssss mondom sirály vagyok keresek valamit Kp-ra a használtpiacon.
870e ért akkor külföldi importos gépek voltak 10 év körül 130e km-el.
Namondom ejjjjjj de jó 7 évet fiatalodok és 20e el kevesebb a Km.Fasza.
Ami tetszett volna 1,8-2 milla volt.Persze van egy ilyen hülye felfogásom hogy régebbi,gyengébb,fapadosabb,több km-est az előzőnél nemigen kéne mert akkor mi értelme volt eladni az előzőt.
Na így lett viszont esélyem sem volt belátható időn belül összegályázni még 900-at.
Így maradt a hitel.
Többet fizet az ember meg ki van szolgáltatva meg utáltam is de a régit megtartva KB ugyanazt érem el pénzben csak el mertem indulni messzebbre is mint pest megye.
Ez így rendben is van!
Hitelt felvenni nem kötelező,viszont valaki csak így tud használatba venni efféle luxustárgyakat,mint egy ilyen motor.Mert szerintem ez az!Ha csak közlekedni kellene és nem néznénk az élvezeti értékét is,akkor elég lenne egy 125-ös is!
Vagyok.Csak havazódom.
A hitelekhez en mindig egy aranyszabalyt kovetek....az ossz havi bevetel max 20%-a legyen amit bevallal az ember havi torlesztesnek...ez talan meg nem okoz varatlan gondokat barmilyen kamat-arfolyam vagy akarmi valtozas eseten. Sajnos ma eleg sokan tobbet vallalnak, mint azt tehetnek. "A szomszed is vett lapos TV-t, nehogy ma' mi nem veszunk"
Mit még?!?
2003-ban 2,4 milla? Az nagyon durva.
Átlagosan 5%-os inflációval számolva az jelenértéken több, mint 3,3 millió Forint.
...és nem csak azt veszik vissza...
Igen 1.998 volt az akcios listaar kb 2006tol. Meg az elso motorrevu teszteknel olvastam 2.4-et 2003-2004 tajan.
Még jó hogy!Ők már kifizették helyetted!Valójában az övék,Te csak használod!
Jééééééééééé,az éremnek két oldala volna?!?!?!?!?Ki gondolta volna.....

A másik meg az,hogy aki hitelt vesz fel,annak tudnia kell,hogy ebben van némi rizikó!
A jó dolgok drágák,a szar dolgok olcsók!Én így élek!Ebben az életben mindennek megfizeted az árát,még ha nem is tudatosul benned!
és ha nem tudsz fizetni, akkor rögtön vissza is veszik.
"Úgy kell felfogni,mint egy hosszú távú bérletet!"
Az érem másik oldala, hogy ezt a "bérlést" keményen megfizettetik veled...