Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem persze.
De sajnos ez van.Addig nyújtózz míg a takaró ér.
Nekem szerencsém volt.
Egy nagyobb és pár kissebb részletben le tudtam tudni.
Egyszerre nem lett volna pénzem rá.
De úgy voltam vele hogy üzembiztosabb ez mint egy ki tudja mennyit futott olcsóbb.
És ha valaki nem lecserélem a gépet 3 év mulva filozófiával indul neki tehát hosszú távra tervez megérheti egy új amit hitelre invesztál.Viszont ennél kurva biztosnak kell lennie hogy ő az igazi.
Nem 20 éves fejjel beleugrani hogy veszek 120 havira 0 sajáterővel egy gixxerezret mert menő.
Oszt eladom bukóval mert befosok egy nagyobb gáztól és külömbenis nincs időm kihasználni.
ha új motort veszel akkor az azért nagyobb bukta, mert ahogy ráültél már buktál rajta sokszázezret.. ez az 1000res sv is újonnan asziszem 2.400.000millió volt , én meg másfélért vettem, ill lízingeltem majdnem újonnan !
Ott a pont!
nem, persze hogy nem. de az 1 millás sem olyan mint egy új. akkor miért vesz bárki is használt motort, amikor a szalonok tele vannak új gépekkel?
Van és a 2-300k-s gép nemdohányzó,keveset futott,megkímélt gép,idős fogorvos házaspártól akik csak a templomig bicikliztek vele nameg csak márkaszervízben javították.
Ja és persze ugyanazon évjárat és tipus mint az egymillás.
van 2-300k-ért is motor... ha pl. 5 évre veszed fel a 700k-t, simán viszafizeted a dupláját + a fenntartási költségek. tehát ilyen havi költség helyett ha spórolsz 2 éven belül a kezedben kell lennie a pénznek.
0%
És az alacsony THM.
Hát én vagyok az!
meg a magas életbiztosítás
itt már Csak Norisz segíthet
Igazság No. 3.:"Fel a fejjel,semmi remény!"
A "kanyarszörny" igazat szólt.
Master.
Ja semmi csak nem láttam az Igazság No. 3.-at.
ejnye biztos azért mert minden váltásnál elkapart a hátsód
Engem is szopatott már le egy bmw z6 roadster még anno a z750-el..Nem egy kategória a kettő..Sőt még az sv1000-rel is szopattak le..igaz az egy gixer750 volt
Főnök!
Igazság No.2.
Igazság No.1.
A térd is légellenállást generál.Ne lengesd.
Szerintem csak az volt a baj, hogy nem tudtad úton tartani az elejét.
A szlovák euróhoz képest?

Ja bocs az csak a rendszám volt!