Hál istennek nem.
Bár van olyan beszállító ami ilyesmi tulajdonban van.
Nem volt velük bajom.
Korrektek bár elég keményvonalasok.
Tudni kell velük üzletelni és észnél kell lenni.
Sőt rendkívül sokat lehet tanulni belőle.
Szerintetek normális 2dl / 1000km -es olaj fogyasztás, 140km/h-val
két személlyel + rakománnyal, egy 2000-es 650-es-től.
Az olaj ami benne van motul 5100 15/50 -enes.
CSak azért érdekes mert az előtte benne lévő olajat nem ette és nem tom típusát?
pff na ez meg milyen aljas dolog hogy van pofája neki egyátalán ahhoz, hogy neked mennyi van férretéve és hogy mer rendelkezni vele ? véletlen nem úgy köszönt ,hogy Shalom ?
Bár volt hogy brókercég felhívott hogy szivesen tőzsdézne a pénzemen mint tőkeerős magánvállalkozó szerencsém van így teljes pakett helyett csak féllel is beszállhatok.
Kérdeztem mennyi az annyi.Erre a pofátlan csaj benyögte hogy 30 milla helyett most accijósan 15 milla lenne.
Mondom ember kapjon az eszéhez 10 éves puntóval járok honnan gondolja hogy van 15 millám.
Volt pofája kioktatni hogy ő tudja hogy van félretett pénzem.
Ha nem telefonon beszéltünk volna kibelezem.
Attól függ!
Ha meglenne a havi 4-5 kiló tisztán akkor szarnék bele, farzsebből csengetném a törlesztőt. De amíg nem vet föl a péz nem gazdagítom én egyik bankot se.
Meg ha netán szorul a hurok a bank nem kérdez.
1 milla környékén azért már lehet egész korrekt használtmotort venni, még egy élet munkája sem kell hozzá meg egyből az enyém, nem 5 év múlva.
melyik a jobb?....egy egész életet végigszopni mint egy csöves kuporgatva, mindenről lemondva úgy, hogy mire meglesz a pénz az áhított dologra addigra már az öregségtől csak gyógyszerre kell költeni vagy a másik, hogy jól élsz mindent megadsz magadnak amit lehet addig amíg lehet és utána legalább a menhelyen van mire visszaemlékezni?.....nekem az utóbbi szimpibb.....láttam elég első variációst akik mire lwett pénzük meghaltak vagy lenyomorodtak....
Nem mind vérszívó.