Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmérjük?
kompresszió....én nyertem...
Depresszió?
eladó 1 Pirelli Diabló hátsó gumi jó állapotú keveset használt
180/55 17 akit érdekel az írjon! :)
hú bazzeg ha számolnék akkor nem is tudom mi lenne...úszni kell az árral ,én azt csinálom.Mindíg van valami.Egyszer fenn egyszer lenn.
CHF-ből mennyi van még?
Gumi meg van régi stomilom a hintőporos fajta.Femenni felmegy de leszedésnél vigyázni kell mert nagyot tud csípni ha nem tudod a trükköt.
van nálam akciós kötél.......gyere át majd együtt elhasználjuk.......
Semmi, csak számoltam!

CHF kontra HUF

Gumiszett pr2 75?

Mindegy! Szuicid hangulatomban vagyok!
Ezt tudtuk eddig is.
Elcsaptak vagy sztárfotó készült?
Anyagi helyzet! Nem csóró ember sportja a motor! Na megyek is! Majd jelentkezek!
szopó álarc!?
más lett az irányultságod?.....cserélnéd szegecselt bőrrusira és szopóálarcra?....
má megin vazzeee
Egy lemenő van nálam.......csak kicsit hosszú még az N-re is, de elviselhető.......azon volt csak egy komplettre cserélték...
Mivaaaaaaan?
Jártam ma pesten, és megfigyeltem, tényleg kaphatnak kajajegyet motorvásárlás után gixxeresek, mert folyton tele van velük a meki
Motiváció vesztés miatt valaki egy 650-est?
sv1000n hez fem fekcsovet tud valaki elore?occson.
Rendeltem egy nagy kupac Denso gyertyát, hogy ne veszítsem el a kedvezményemet olyat is ami az új nagybandiba gyárilag kell....és persze még egy csomó másfélét is........ha kell valakinek akkor nemsokkal a beszerár felett tudok adni(hisz ez egy +kényszer" rendelés volt)....
Intettem is bámme, beugrott, h veled már motoroztam, de csak agyaltam, h ki vagy, de nem ugrott be...
nem menne fel egyszerre mindenki.....na meg ki bírná az egyfolytában tekergést reggel 9-től este 6-ig?.... ,,,,,a mersz esteken sincs egyszerre fent a 70 ember.....az elején az első körökben talán, de azután eloszlik...
Akkor jól láttam, hogy te vagy! A kipuffod téveszthetetlen! Lepencei út Visegrádi végén álltam egy GSX-Res sráccal, ti meg mentetek fel Szentendre felé.
a zománc meg pattogott a sisak alatt
Ha láttad volna.
Habzó szájjal húzta mint az állat.